hu en
2010. Március 12. 08:49  -  Németh Zoltán
Kézben az UEFA 'A' Diploma!

Csütörtök délután egyesületünk három edzője is átvehette az UEFA 'A' liszenszes diplomát az MLSZ telki edzőközpontjában.

Domján Norbert, Toldi Gábor és Vajda Gusztáv 23 társával egyetemben szerezte meg az Európai Labdarúgó Szövetség 'A' diplomáját, melyet Dunai Antal, az MLSZ szakmai alelnöke és Pári Sándor, a kurzus vezetője nyújtott át a frissen végzett edzőknek.
A szeptembertől januárig tartó képezést Balogh Zoltán, Bánföldi Zoltán, Baranyai Tibor, Boros György, Domján Norbert (Videoton FC U15), Dukon Béla, Fábián Károly, Fórián Zsolt, Füle Antal, Gerliczki Máté, Hegedűs Attila, Kövesfalvi István, Madar Csaba, Márton István, Metzger Tibor, Misovics Sándor, Németh Szabolcs, Oláh Attila, Pintér Tamás, Szanyó Károly, Szatke Zoltán, Takács Gábor, Toldi Gábor (Videoton FC U13), Vajda Géza Gusztáv (Videoton FC U12), Ványi Zsolt és Vatai Attila végezte el sikerrel. Egyesületünk ezúton gratulál valamennyi diplomásnak, sikerekben gazdag pályafutást kívánva számukra!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek