hu en
2010. Március 07. 13:26
Nikolics meghálálta a vezetőedző bizalmát

A téli átigazolási időszakban, Kaposvárról érkezett Nemanja Nikolics a DVTK ellen megszerezte első piros-kék gólját, s mi tagadás, madarat lehetett volna fogatni vele a gól utáni pillanatokban.

- Igen, valóban nagyon vártam ezt a pillanatot, ezért nem tudtam, de nem is akartam visszafogni az érzelmeimet - mondta honlapunknak a meccs után a csatár. - Volt ugyan még egy nagy lehetőségem, de sajnos nem sikerült a kapussal szemben megoldanom a helyzetet. Mégsem bánom, hogy így alakult, mert a legfontosabb az, hogy elhoztuk mind a három pontot Miskolcról.

Nikolics egyébként ezzel a góljával felzárkózott André Alves és Rudnevs mellé a Soproni Liga góllövőlistájának élén: a diósgyőriek ellen rúgta 11. találatát.

- Jó érzés, ezt nem vitatom - kommentálta ezt a tényt a csatár. - Hadd említsem meg azonban azt a tényt, hogy a gólpasszt éppen Alvestől kaptam, aki mellesleg a találkozó előtt azt mondta nekem, ha kapok lehetőséget a Mestertől és bejövök a pályára használjam ki. Megtettem és hálás vagyok Andrénak mind a tanácsért, mind a passzért. Alves egyébként rendkívül jó csatár, akitől rengeteget tanulhat az ember, ha figyeli a mozgását, a játékát. Nekem volt már lehetőségem fél évet együtt edzeni, játszani vele Kaposváron. Biztos vagyok benne, hogy lesznek még olyan mérkőzések, ahol viszont az ő értékes találata dönti majd el a mérkőzés sorsát.

Arra a megjegyzésre, miszerint a Kecskemét ellen 25 percet, a második tavaszi összecsapásunkon már egy félidőt kapott dr. Mezegy György vezetőedzőtől, így reagált:

- Amikor a Videotonhoz kerültem, tudtam mi vár rám, tudtam, hogy több csatár van a csapatban, s minden héten meg kell küzdeni a bekerülésért. Én ezt akkor sem bántam, s most sem. A Kecskemét elleni meccsen is volt egy nagy helyzetem, azt akkor kihagytam, de most sikerült meghálálnom a Mester bizalmát.
Vissza

CÍMKÉK
Interjú gólkirály-jelölt Nikolics Nemanja 2009-2010 Soproni Liga Diósgyőri VTK - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek