hu en
2010. Március 06. 20:09  -  Wéninger Ákos
Videoton FC II - BFC Siófok 0-1 (0-1)

A Videoton II hiába támadta végig az egész mérkőzést, a vendég Siófok két helyzetéből egyet gólra váltott, és elvitte a 3 pontot Felcsútról.

NB II-es csapatunk az élmezőnyben helyet foglaló Siófokot látta vendégül Felcsúton. Göröngyös, rossz talajú pályán rendezték meg a találkozót, de nem emiatt maradt el a várva várt győzelem.
A tízedik percben egy nagy védelmi hibát sikerült gólra váltaniuk a vendégeknek, ám ezt követően a „kis Vidi” uralta a mérkőzést, és futószalagon dolgozta ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket. Baracskai két alkalommal is nagy helyzetbe került, de Máté és Móri előtt is adódott lehetőség a gólszerzésre. A játékvezető két alkalommal is „elfelejtett” jogosnak tűnő 11-est megadni a Vidinek. Először Olasz fordult le védőjéről a tizenhatoson belül, majd buktatták a gólhelyzetbe kerülő játékosunkat, de Sulyok játékvezető továbbot intett, sőt Olasznak mutatta fel a sárga lapot. A 80. percben egy oldalszabadrúgásra Papizsanszkij mindenkit megelőzve robbant be a kapu elé, de a gólszerző, Délczeg a kapufának lökte játékosunkat, aki nem is tudta folytatni a játékot, és mivel ekkora már mindhárom cseréjét kihasználta a Vidi II, az utolsó 10 percet emberhátrányba játszotta le a hazai csapat.
A vendégek az előnyük megőrzése érdekében olykor elég durván játszottak, Olaszt és Ponczókot több alkalommal is keményen megrúgták, de a játékvezető egyik esetet követően sem adott sárga lapot a szabálytalankodó vendégjátékosoknak. A vereség ellenére szinte valamennyi fehérvári játékost dicséret illeti, Varga István külön kiemelte Milanovic és Kocsis Gábor jó teljesítményét.
A fehérváriak riválisai közül a Honvéd II gólnélküli döntetlent játszott Szigetszentmiklóson, míg a Kaposvölgye vasárnap az éllovas Gyirmótot a Barcs pedig Várhidi Péter együttesét, a Pécset látja vendégül. Érdekesség, hogy a következő két fordulóban pont a Pécs és a Gyirmót lesz a Vidi II ellenfele, azaz három rangadóval kezdi a tavaszt Varga István csapata.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek