hu en
2010. Március 05. 15:22  -  Wéninger Ákos
Varga István: Győzni szeretnénk a Siófok ellen!

NB II-es csapatunk is megkezdi a tavaszi bajnoki küzdelmeket, ráadásul egyből rangadót játszik a Vidi II.

A Siófok elleni bajnokival kapcsolatban a Videoton II edzőjét, Varga Istvánt kérdezte honlapunk.

- Felemás ősz áll a csapat mögött és a kilencedik helyen kezdheti meg a tavaszi szezont a Vidi az NB II-ben, míg a Siófok a második helyről várhatja a tavaszi rajtot. Milyen mérkőzésre számít?

+ A Honvéd ellen láttam nem olyan régen a Siófokot és bizony nem véletlenül állnak a második helyen. Szalma Pállal – a vendégek kapusával – együtt 9 olyan játékosa van a Siófoknak, akik korábban szerepeltek az NB I-ben is. Annak ellenére, hogy a csapatunk sokat erősödött az elmúlt két hónapban, nem lesz egyszerű a Siófok elleni mérkőzés, ugyanis több játékosomra sem számíthatok. Soós sérülését korábban már említettem, ahogyan Kocsis Dávid vírusos megbetegedését is. Rajtuk kívül Móri Tamás elég sok edzést kihagyott sérülés miatt, még a Vác ellen kapott egy rúgást a lábára. Kovács Tamás sem teljesen egészséges és Czirjék Zoltán is megsérült, úgyhogy az U19-ből kell felhozni egy cserekapust Halasi mellé. Alison pedig körülbelül 10 napja kapcsolódott be a csapat felkészülésébe, úgyhogy rá sem lehet még számítani.

- Milyen kerettel készül a tavaszi bajnoki rajtra?

+ Halasi fog védeni és egy ifi kapus ül majd a kispadra. A keret további tagjai: Kerékgyártó, Papizsanszkij, Papucsek, Fejes, Sötét, Margitics, Kocsis, Szolnoki, Baracskai, Olasz, Máté, Móri, Alison, Babos. Délután még változhat a keret, akkor fog ugyanis kiderülni, hogy az NB I-es csapatból fog-e a hétvégén valaki nálunk játszani.

- Milyen eredménnyel lenne elégedett?

+ Szeretnénk mindenképp nyerni! Rengeteg felkészülési mérkőzést játszottunk és jó eredményeket értünk el, de a Siófok elleni bajnoki lesz az igazi erőpróba, ami alapján világosan láthatjuk majd, hogy hol is tart a csapat.

- Milyen állapotban van a felcsúti pálya?

+ A pályánk borzalmas állapotban van, de ettől függetlenül nem műfüvön, hanem a centerpályán fogunk játszani.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek