hu en
2010. Február 21. 11:42  -  Németh Zoltán
U13: Veretlenül ezüstérem a dunaújvárosi tornán

Hiába zárt veretlenül a dunaújvárosi teremtornán a Videoton FC U13, az öt csapatot felvonultató mezőnyben 2 győzelemmel és 2 döntetlennel a második pozícióba futott be Toldi Gábor edző együttese.

 

Fiataljaink a házigazda mellett a Sárszentmihály, a Paks és a Szigetszentmiklós hasonló korú együttesével találkoztak. A piros-kékek jó játékkal rukkoltak ki a duna-parti tornán, a paksiak mellett a Szigetszentmiklóst például 3-0-ra győzte le a csapat. Másik két meccsén döntetlenre zárt a Vidi, így hiába őrizte meg veretlenségét, az egyetlen veresége mellett három sikert begyűjtő Paks egyetlen ponttal megelőzte csapatunkat. Az ezüstérem mellett egy különdíjat is elhozott a Videoton U13, a torna legjobb játékosának Palkovics Bencét választották a szakemberek.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek