hu en
2009. Szeptember 21. 22:02
Alves végre találkozhatott kislányával
Ma kora este Ferihegyen leszállt az a repülőgép, amelyen brazil játékosaink, Alves és Alison családjai érkeztek Magyarországra. A találkozás egyik legszebb pillanata az volt, amikor André Alves első alkalommal vette kézbe másfél hónapos, Jázmin nevű kislányát.
Jázmin augusztus 4-én Brazíliában látta meg a napvilágot, ahová csatárunk még a nyári szünetben utazott haza 4 éves lányával és akkor még várandós feleségével. - Július elején, a felkészülés kezdetére érkeztem vissza Fehérvárra, s a családomat azóta nem láttam - mesélte a mindig mosolygós, de ma még boldogabb édesapa. - Természetesen telefonon tartottam velük a kapcsolatot, s szinte naponta beszéltünk. Így értesültem kislányom születéséről is, de eddig csak fotókat láttam róla. Nagyon vártam már őket vissza, s minden gólomat, amit a bajnokságban rúgtam, nekik ajánlottam. Boldog vagyok, hogy végre ismét együtt a család, s remélem a Fradi ellen is góllal ünnepelhetem meg az érkezésüket. A dos Santos család mellett ugyancsak megérkezett Alison két gyermeke és édesanyjuk is, akik szintén Fehérvárra utaztak azzal a kisbusszal, amelyet a klub bocsájtott a rendelkezésükre.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek