hu en
2009. Május 17. 00:02
Filipovics elégedett a két montenegróival
A Vasas elleni mérkőzésre a Sóstóra érkezett Zoran Filipovics, a montenegrói szövetségi kapitány, hogy személyesen vegye szemügyre két kiszemeltjét, Ilja Radovicsot és Goran Vujovicsot. Sőt, mint az kiderült, még az sem elképzelhetetlen hogy hamarosan vidis trojka viseli a fiatalország nemzeti csapatának mezét - szóba került, hogy Marko Andics beválogatása sem elképzelhetetlen, bár az ő esetében ez némi előzetes, hivatalos ügyintézéssel is jár.
+ Azt láttam, amit vártam, Radovics és Vujovics egyaránt jó teljesítményt nyújtott. Goran Vujovicsot ismerem egyébként a korosztályos válogatottból, most pedig örömmel láttam, hogy minden bizonnyal megállná a helyét a felnőttcsapatban is - mondta a képünkön középen, névrokona, Vladan Filipovics és Berzi Sándor között álló szakember.- A mérkőzés hogy tetszett, mi a véleménye a játékról?+ Két jól felkészített csapat nyílt meccset játszott. Volt a meccsnek dinamikája, lendülete, nem csoda, hogy a szurkolók is élvezték a találkozót.- Továbbra is figyeli a Fehérvár kiszemelt játékosait? Máskor is számíthatunk önre a Sóstói Stadionban?+ Természetesen figyelemmel kísérem majd a teljesítményüket. Szabó Tibor menedzser, akivelnagyon korrekt a kapcsolatunk, rendszeresen tájékoztat a játékosok formájáról, de örömmel győződtem meg személyesen is a hallottakról. Szeretném kiemelni, hogy Európa jó néhány klubjánál vendégeskedtem, de arról a fogadtatásról, vendéglátásról, "kiszolgálásról", a korrekt partneri viszonyról, amiben Székesfehérváron volt részem, csak a legnagyobb elismeréssel beszélhetek.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek