hu en
2009. Május 01. 10:40
Hatpontos meccs a ZTE ellen - Kulcsár kezd Dani helyett
Hatpontos mérkőzés. Pontosabban aligha definiálhatnánk aVidi ma esti bajnokiját, amelyen a tét az, hogy csapatunk a hárommeccsesgyőzelmi szériát folytatva megveti-e a lábát a bajnoki bronzéremért harcolókvartettben (FC Fehérvár, Zalaegerszeg, Szombathelyi Haladás, Győri ETO), vagylépéshátrányba kerül a vetélytársakkal szemben. 
Amikor vezetőedzőnket, Varga Istvánt faggattuk atalálkozóról, ő határozottan kijelentette, az este 7 órakor kezdődő találkozóna három pont megszerzése a cél és győzelemre is fog játszani a csapat. Sajnosezúttal is hiányzik majd egy tiszt a sakktáblánkról, Nagy Dani ötödiksárgalapját – Kulcsár Tamás játszik majd helyette.Az FC Fehérvár tervezett kezdőcsapata: Sebők Zsolt – LázárPál, Ilja Radovics, Horváth Gábor, Marko Andics – Szakály Dénes, Farkas Balázs,Elek Ákos – Kulcsár Tamás, Andre Alves, Goran Vujovics. „Nem gyenge” a kispadsem: Nenad Filipovics, Koller Ákos, Mohl Dávid, Sifter Tamás, Polonkai Attila,Sitku Illés, Alison.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek