hu en
2009. Május 01. 21:47
Csank: "A Fehérvár jól felkészült belőlünk"
Ami a mérkőzésen esett gólok számát illeti, nem sikerült 90 perc alatt eldönteni ki a jobb. De vajon hogy látta a két vezetőedző, Varga István és Csank János csapataik teljesítményét?
Csank János: "Tartottuk ettől a mérkőzéstől, hiszen még bennünk volt a keddi, ETO elleni vereség. Azt is tudtam, mai ellenfelünk felkészül majd belőlünk, s hogy jó munkát végeztek, látszott rajtuk. Emiatt az első félidőben nem tudtuk azt játszani, amit elterveztünk. Tompábbak is voltunk, hiszen ezek a sorozatos derbik sokat kivesznek a csapatból, ugyanakkor meg is fogyatkoztunk egy kicsit, s mivel szűkös a keretünk ez számunkra jelentős veszteséget okozott. A második félidőben már hasonlítottunk az ETO előtti önmagunkhoz, partiban voltunk a fehérváriakkal. Az első 45 percet a hazaiak nyerték, a másodikat viszont mi, így alakult ki az 1-1-es végeredmény."Varga István: "Megvoltak a lehetőségeink, amelyekkel meg lehetett volna nyerni a mérkőzést. A fordulópontot Kulcsár Tamás hatalmas, kihagyott helyzete jelentette. A ZTE egyszer találta el gyakorlatilag a kapunkat, abból is gól lett. A bajnoki fodulók sűrűsége rajtunk is meglátszik, főleg a fiatal játékosainkon: Szakály az elmúlt időszakban minden meccsen szerepelt, elfáradt, Eleket pedig még a legutóbbi sérülése miatt hoztam le. Sajnos ma a becserélt Polonkai nem tudott annyit hozzátenni a játékunkhoz, mint legutóbb Pakson."
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek