hu en
2009. Április 11. 22:13
Sommásan fogalmaztak az edzők a mérkőzést követően
"Végig nyílt mérkőzés volt, egy nagyon jó ellenfelet sikerült legyőznünk" - sommázta igen röviden a mérkőzést Sisa Tibor, a Budapest Honvéd vezetőedzője. Hasonlóan tömören fogalmazta meg véleményét Varga István, a Fehérvár mestere: "A Honvéd élt azzal a lehetőséggel, ami számukra ezen a mérkőzésen megadatott. Többet nem mondanék, inkább megtartom magamnak, mert a csapatomnak és a klubnak nem szeretnék rosszat."
Újságírói kérdésekre válaszolva kijelentette, a játékvezetésről nem akar beszélni, nem szeretné minősíteni azt, hogy mintegy negyedóra alatt három védőnk kapott sárgalapot.Sisa Tibor aztán bővebben értékelve elmondta: "Az első félidőben több olyan támadásunk volt, amelyben benne volt a gólveszély és végül a gól is. Dícséret illeti a csapatot, mert mindenki igyekezett kihozni magából a legtöbbet. Egy-egy játékost nem szívesen emel ki az ember, de azt el kell ismerni, hogy a kapusunknak, Rabóczkinak köszönhetjük a győzelem jelentős részét. "
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek