hu en
2009. Április 05. 15:33
U12: Gyöngyös - FCF 3-1
Az FC Fehérvár legifjabb korosztálya, az U12 Gyöngyösön vendégszerepelt a hétvégén. Az idősebb csapat elleni bajnokin a hajráig tartották magukat a fiatalok, azonban az utolsó hat perc a hazaiak javára döntött.
Nem a legjobb előjelekkel utazott az FCF U12 a bajnokira, hiszen a héten többen is betegséggel küzdöttek, Csrepka Márton és Takács Norbert nem is vállalhatta a túrát. A találkozó elején előnybe került a házigazda, azonban még a nyitófélidőben sikerült egyenlítenie csapatunknak, egy Mezősi-Palkovics-Vajda összjáték után Kováts lőtt mintegy 12 méterről a gyöngyösi kapuba. Fordulás után az eredményhez hasonló kiegyenlítettség jellemezte a derbit, ifjú korosztályunk sok passzra épülő játékkal őrizte pontszerzési reményeit. Ezek azonban a lefújás előtt hat perccel köddé váltak, előnybe került a hazai gárda, az egy esztendővel fiatalabb FCF U12-n pedig kiütköztek a fárdaság jelei. Az utolsó percben még egy gólt postáztak a gyöngyösiek, a vége így 3-1, ám a vereség ellenére csak dícsérni lehet a jól küzdő, helyenként látványosan futballozó csapatunkat.U13 II. Osztály, Közép "A" Csoport:Gyöngyös - FC Fehérvár U12  3-1 (1-1)Helyszín: GyöngyösDátum: 2009. 04.05. 11:00Az FC Fehérvár U12 összeállítása:Papp - Kertai, Hári, Juhász, Tóth M. - Mezősi, Palkovics, Bottyánszki -  Vajda, Kováts (Rédli az 55. percben), Szabó N. (Fodor a 44. percben)Gólszerző: Kováts (23.)Takács József, az FC Fehérvár U12 edzője: Nálunk egy évvel idősebb ellenféllel szemben a hajráig jól játszottunk, földön tartva a labdát, sok passzal építettük támadásainkat. A hajrában kijött az életkorbeli különbség, elfáradtunk, így - bár a srácok nagyon küzdöttek érte - nem sikerült a pontszerzés, én ennek ellenére gratulálok a csapatnak, mert végig szépen teljesített.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek