hu en
2009. Április 05. 21:27
Köszönjük a szurkolóknak!
Klubunk köszöni azon szurkolóink odaadását, lelkes, ugyanakkor mindvégig fair szurkolását, akik elkisérték a csapatot Kaposvárra.
Tudjuk, a szurkolónak - miként a játékosnak is - a tehetetlenség a legfájóbb, és a szeretett csapatot ért igazságtalanság a legelfogadhatatlanabb. Miután a szombati, Kaposvár - FC Fehérvár mérkőzés összefoglalója immár a honlapunkon is megtekinthető, ország-világ láthatja, a Goran Vujovics ellen elkövetett szabálytalanság megkérdőjelezhetetlenné teszi tizenegyesünk jogosságát, miként vitathatatlan az is, csapatunk szabályos gólt szerzett a meccs 92. percében.Játékosaink is érthetően elkeseredettek voltak az őket ért igazságtalanság miatt - nem könnyű feldolgozni, hogy ugyanaz a játékvezető, ugyanabban a bajnokságban már másodszor vesz el szabályos gólt és ezzel pontot, pontokat -, de sokat jelentett számukra, hogy érezhették a szurkolók szeretetét, elismerését azért, hogy az utolsó pillanatig küzdöttek a győzelemért.Köszönjük!
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek