hu en
2009. Február 21. 19:27
Edzői értékelések
A bajnokság tavaszi idényének első mérkőzését győzelemmel zárta az FC Fehérvár csapata ma este. Ezzel sikerült revansot venni az őszi nyitányon elszenvedett, váratlan vereségért. A találkozót követően Aczél Zoltán a vendégek és Varga István a hazaiak mestere értékelte a látottakat.
Aczél Zoltán: Mind a két félidőt jól kezdtük, két hihetetlen, helyezkedési hibából kaptunk gólt. Ez döntően befolyásolta a végeredményt. Az első félidő végén egy kicsit feljött a csapatom, akkor nekünk is volt két-három helyzetünk, de a második félidőben gyakorlatilag a kapu elé sem jutottunk. Annyi dícséret illeti a játékosokat, hogy a két gól ellenére sem estek össze és szépíteni tudtak. Erre a jövőben azért építhetünk, de a védekezésünkön el kell gondolkozni, azt jobban meg kell szervezni. A Fehérvár megérdemelten nyerte meg a mai meccset, több helyzetet alakított ki. Varga István: A győzelem ellenére nem felhőtlen az örömünk, mert jó pár lehetőséget kihagytunk, ugyanakkor elképesztő hibából kaptunk gólt a 87. percben. Sajnos nem sikerült végig megvalósítanunk azt az elképzelést, hogy mindenre elszántan, állandóan kezdeményezzünk. Az eredmény ellenére sem szabad egyetlen percig sem időhúzásra játszanunk. Helyenként ma is az "öreguras, totyogós" futball jellemezte a játékunkat. A három pont természetesen dícsérendő dolog, de a mérkőzés nagy részén nem az történt, amit szerettünk volna megvalósítani.
Hírek
Egy győzelem és egy döntetlen akadémiai csapataink szombati mérlege 2010. Február 21.

A horvátországi Umagból pénteken hazatérő U17-es és U19-es csapatunk nem kapott sok pihenőt az edzőtábor után, mindkét gárda már szombaton pályára lépett felkészülési mérkőzésen.

U13: Veretlenül ezüstérem a dunaújvárosi tornán 2010. Február 21.

Hiába zárt veretlenül a dunaújvárosi teremtornán a Videoton FC U13, az öt csapatot felvonultató mezőnyben 2 győzelemmel és 2 döntetlennel a második pozícióba futott be Toldi Gábor edző együttese.

Magabiztos győzelem a Veszprém ellen 2010. Február 20.

NB II-es csapatunk is felkészülési mérkőzést játszott, ezúttal az NB III listavezetője látogatott Felcsútra. A Vidi II jó játékkal nyerte meg a mérkőzést.

Győr - Videoton 2-0 (1-0) 2010. Február 20.

A Videoton kétgólos vereséget szenvedett Győrben az ETO-tól. Tarmo Kink, a hazaiak 25 éves észt csatára, két hatalmas szabadrúgás gólt lőtt.

U14: Tanulságos edzőmeccs Puskás Akadémia ellen 2010. Február 20.

Mindkét fél számára jó értékmérőnek bizonyuló felkészülési mérkőzést játszott Sóstón a Videoton FC U14 és a Puskás Akadémia U14, a végig kiegyenlített találkozón végül a látogatók győztek 2-1-re.

Horváth Gábor ismét meghívót kapott 2010. Február 19.

Erwin Koeman kihirdette 24 fős, bő keretét az oroszok elleni március 3-án Győrben sorra kerülő barátságos mérkőzésre.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek