hu en
2008. Augusztus 30. 23:18
Győzelmet érdemeltünk volna

„Csalódott vagyok, mert csak egy pontot szereztünk” – mondta Varga István a mérkőzés után. Csalódott a vezetőedző, csalódottak a játékosok és a szurkolók, de szögezzük le gyorsan: a Vidi a szezon eddigi talán legjobb játékával játszott csak döntetlent a Kaposvár ellen. Megalkuvás nélküli, folyamatos támadójátékot ígért Varga István, és a csapat – a két félidő első nyolc-tíz perce kivételével – tartotta is (az edző) szavát. Ezúttal megvoltak a helyzetek, ám mégsem sikerült nyerni, mert a támadók a tizenhatoson belül rendre rossz döntéseket hoztak.

A „Rákóczi” Bogdán Gábor találatával hamar sokkolta amintegy kétezer fehérvári szurkolót. Sem akkor, sem a folytatásban nem voltbenne a vendégek játékában a gól, ám a jól eltalált lövés (Horváth Gábor kezén csúszott meg úgy a labda, hogy mattolta Sebőköt) alaposan feladta a leckét a Vidinek: a félidő hajrájáig kellett küzdeni az egyenlítésért. Pavlicic góljánál azt hihettük, az eszéki támadó középpályás lehet a meccs hőse: a folytatásban azonban nem volt szerencséje, egymaga lőhetett volna vagy három gólt, ám két esetben, egy méterről sem tudott Kovács Zoltán kapujába találni.

A második félidőben szinte felbillent a pálya. Ám, hiába vállalta Varga István a támadások érdekében a maximális kockázatot – tulajdonképpen csak a két belsővédő és egy védekező középpályás nem támadott, a két szélsőhátvéd, Andics és Mohl is fellépett a középpályára, és Nagy Danival három támadóval igyekezett a csapat – a gól nem jött össze. Maradt a döntetlen, ami után nem is lehet mást mondani, mint amit az RBD ultrái kiabáltak a hajrában: mindenki Kispestre! Ott kell javítani.

Hírek
U13: Videoton - Kaposvár 8-0 2009. Augusztus 30.
Szezonbeli legjobb teljesítményét nyújtotta a Kaposvár ellen a Videoton FC U13. Toldi Gábor edző együttese végig fölényben futballozva, helyzeteinek nagy részét értékesítve 8-0-ra nyert Sóstón!
Büki mesterötösével: Videoton U15 - Kaposvár 5-1 2009. Augusztus 30.
A hetek óta kirobbanó formában játszó Büki Baltazár vezetésével 5-1-re nyert a Videoton U15 a Kaposvár elleni bajnokin. A támadó lőtte csapatunk összes gólját, míg a többiek a mezőnyben és előkészítésben nyújtott teljesítményükkel járultak hozzá a sikerhez. 
U14: Videoton - Újpest 3-0 2009. Augusztus 30.
Villámrajtot vett a Videoton U14 az Újpest elleni bajnokin, Sejben révén már 30 másodperc elteltével vezetett csapatunk. A hazaiak a folytatásban már nem engedték ki kezükből a vezetést, és végül 3-0-ra nyertek a fővárosiak ellen.
U12: Gólgazdag meccsen gyűrték le az Újpestet 2009. Augusztus 30.
A Honvéd keddi legyőzése után vasárnap az Újpest gárdáját is felülmúlta a Videoton U12. A legifjabb fehérvári korosztály eseménydús bajnokin nyert 4-3-ra a lilák ellen.
Videó az UEFA Kupa döntős legendákról 2009. Augusztus 30.
Szurkolóink az elmúlt két napban Videó ablakunkban tekinthették meg a Sport1 TV összeállítását, melyet a Videoton 1984/1985-ös kupameneteléséről készített a csatorna. Az összefoglaló továbbra is megtekinthető az alábbi, új linken.
Hazai döntetlen, a Honvéd ellen 2009. Augusztus 29.
Két vereség után pontot szerzett a Videoton FC II, Varga István együttese - otthon Felcsúton - 2-2-t játszott a Budapest Honvéd II-vel. Nem akármilyen meccs volt, hiszen a 4. percben már 1-1-re álltak a csapatok. Az elsőcsapatból eltiltása miatt kimaradt Lipták Zoltán (képünkön) a 2. percben előnyhöz juttatta a Vidi II-t, de ezt - az egyébként Fejér megyei, dunaújvárosi - Czár Tibor a következő támadásból kiegyenlítette.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek