hu en
2008. Augusztus 19. 13:11
Bemutatkozott a sajtónak az új vezetőedző

Ma délelőtt sajtótájékoztató keretében mutatták be az FC Fehérvár új vezetőedzőjét, Varga Istvánt. A bevezetőben Berzi Sándor ügyvezető úgy fogalmazott, hogy az edzőváltás egy klub életében nem ritka, de nem is örömteli esemény. "Disztl László tavaszi sikeres munkáját elismerjük, de látni kell, hogy az őszi rajt rosszul sikerült, az eredmények elmaradása mellett a csapat játékában is visszaesés figyelhető meg. Ezért döntött a menedzsment a váltás mellett." - mondta az ügyvezető. "A váltás időpontját mindig nehéz meghatározni, de úgy gondoltuk, minél később történik meg, annál nagyobb lesz a ledolgozandó hátrány, hiszen a bajnokságban a cél továbbra is az 1-4. hely megszerzése."

Ezt követően Varga István megköszönte a bizalmat és kijelentette: "A felkérés számomra is váratlan volt, de mivel hiszem, hogy a kitűzött cél teljesíthető, elvállaltam a feladatot. Szeretem a kihívásokat."

Új vezetőedzőnk az Újpesttel lett bajnok 1989-90-ben, majd több felnőtt csapat mellett dolgozott. Később az utánpótlás nevelésben tevékenykedett, és komoly szerepet játszott a dr. Mezey Györggyel közösen kidolgozott edzőképzési rendszerben.

A sajtótájékoztatón egyúttal hivatalosan bejelentették a szakmai stábban történt változásokat. Disztl László mellett megköszönték Disztl Péter és Szabó György munkáját is. A továbbiakban a csapat mellett, a már nyár óta nálunk dolgozó Sándor István lesz a pályaedző. Varga másik segítője Bekő Balázs marad, aki egyben átveszi Sándor munkáját az NB-III-as csapatnál. A kapusedzői teendőket Tamás Gyula látja el.

Hírek
A Ligakupában is helyt szeretne állni a csapat 2009. Augusztus 18.
A Ligakupa 4. fordulójában, holnap este hazai pályán mérkőzik a Videoton. Az ellenfél ezúttal a Kaposvár gárdája lesz, s mivel a héten több feladat is vár a Videoton első és második keretére - Ligakupa, Magyar Kupa, NB II-es, illetve NB I-es bajnoki forduló -, ezért a feladatokat felosztották egymás között a csapatok.
Szurkolói busz Szombathelyre 2009. Augusztus 18.
Szurkolói buszt indít a Videoton Baráti Kör Egyesület a Videoton vasárnap este 20 órakor kezdődő, Szombathely elleni bajnoki mérkőzésére. Az utazási költség 2000 Ft. Jelentkezni Varga Zsoltnál lehet a 30/906-3728-as telefonszámon. A busz 16 órakor indul a székesfehérvári Piac térről.
Reklámszerződést köt klubunk a Grupo Miltonnal 2009. Augusztus 18.
A sportnapilap néhány nappal ezelőtt rövidhírben számolt be róla, hogy hamarosan egy spanyol befektető vásárolhatja meg a Fehérvár FC kft-t, sőt a leendő tulajdonos máris 300 millió forint, azaz több mint egymillió euro támogatást nyújt a Vidinek. A hírről a legilletékesebbtől, Garancsi Istvántól, klubunk tulajdonosától érdeklődött honlapunk.
Farkas II Balázs a Vidi játékosa 2009. Augusztus 18.
Megérkezett Kijevből a Dinamo jóváhagyó faxa, így klubunk bejelentheti: Farkas Balázs egy évre, kölcsön, klubunk játékosa lett. Az ügylet végleges befejezéséhez az kell még, hogy a támadó középpályás nemzetközi játékengedélye is megérkezzen.
Heti menetrend: Bajnoki mérkőzések 2009. Augusztus 17.
A Videoton korosztályos csapatai számára a héten újabb nyolc mérkőzéssel folytatódnak az utánpótlás bajnokságok. Együtteseink nagy része vendégként lép pályára, mindössze két gárda élvezheti majd a hazai pálya előnyeit.
Hétvégi eredmények 2009. Augusztus 17.
Az elmúlt hétvégén a Videoton valamennyi korosztályos csapata pályára lépett, a nyolc bajnokin 2 győzelem mellett 3-3 döntetlent, illteve vereséget könyvelhettek el a piros-kék ifjak.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek