hu en
2008. Augusztus 02. 23:46
1-0-ra nyertünk, a Haladás ellen

Küzdelmes mérkőzésen szerezte meg idei első győzelmét csapatunk. A Siófok elleni váratlan vereség után Disztl László több helyen megváltoztatta a kezdőcsapatot: kezdett Andic és a brazil Romero, valamint Dvéri Zsolt is. A Haladásról tudtuk, hogy masszív csapat, ráadásul a kulcsemberek – közöttük Csertői Aurél vezetőedző – számára a Vidi elleni találkozó aligha olyan, mint a „sima” meccsek. Látszott a szombathelyieken, hogy alaposan felkészültek, szervezetten futballoztak, és bizony jó néhány helyzetet is kialakítottak – szerencsére Sebők ezúttal is tavaszi formáját mutatta a nézőknek, közöttük a VIP-páholyban ülő Erwin Koemannak.

„Szerencse” az is, hogy a futballt gólra játsszák, mert ebben a műfajban mi voltunk jobbak. A 24. percben Dvéri Zsolt a felezővonaltól ívelte fel a labdát, elöl pedig Romero liftként emelkedett és a bal alsó sarokba fejelt. A folytatásban kiegyenlített mezőnyjáték folyt, amelyben mindkét csapatnak akadtak helyzetei – a hálók azonban érintetlenek maradtak, így a Vidi győztesen hagyta el a pályát.

Disztl László a mérkőzés után azt nyilatkozta, a „legszebb győzelem az 1-0”, majd hozzátette, a vezetés megszerzése után elsősorban arra figyelt a csapat, hogy olyan játékot játsszon, amivel megőrizheti előnyét.

Csertői Aurél szerint, a jobban futballozó csapat szenvedett vereséget, csapata „14 ember ellen is kiválóan futballozott”.
Aligha, a Vidi három cseréjét számította a 14-be…

Hírek
U19: Vereség a Kerülettől 2009. Augusztus 02.
A felkészülési időszak egyik legőrültebb koreográfiájú meccsét játszotta hétvégén a Videoton-Puskás Akadémia U19. Korosztályos csapatunk a III. Kerület felnőtt együttesével vívott kilenc gólos derbit.
Lipták Zoltán 2009. Augusztus 02.

Lipták Zoltán védekező középpályásként kezdte pályafutását, s egy kényszermegoldásnak köszönhetően derült ki, hogy hátul, a védősorban jobban érzi magát.

Nagy: A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat 2009. Augusztus 02.
Nagy Dani Kecskeméten elszenvedett fejsérülése szépen javult, ezért már szerdán kivehették azt a nyolc kapcsot, amellyel a felszakadt bőrt fogták össze. A játékos a hét közepétől együtt készült a csapattal, s az edzői stáb azt mondta neki, hogy ha kész rá, vállalhatja a játékot szombaton.
Alves: Nem lett volna szabad kiengeni a kezünkből az előnyt 2009. Augusztus 02.
A tegnap esti, DVTK elleni találkozón André Alves két találatot is jegyzett. Közülük a második a 93. percben született, így mondhatjuk, hogy a brazil csatár gólja 2 pont veszteségtől mentette meg a csapatot. André a derbit követően az alábbiakat mondta a vidi.hu-nak:
Köszönjük a szurkolást! 2009. Augusztus 01.
A mérkőzés lefújása után ünneplő csapatunk a szögletzászló felé indult: a játékosok a főtribün mellett a stadion kerítéséhez mentek, ahol már várták őket a meccset végigszurkoló ultrák. Zúgott a "Szép volt fiúk!" az MLSZ futball-ellenes döntése miatt hoppon maradt szurkolók úgy köszönték meg Alveséknek a győzelmet, mint amikor két testvér egy jól sikerült produkció után cinkosan összekacsint.
Így látták az edzők a mai derbit 2009. Augusztus 01.
A mérkőzést követően Aczél Zoltán, a DVTK edzője, és dr. Mezey György, a Vidi mestere a sajtó szép számban megjelent képviselője előtt értékelte a találkozót.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek