hu en
2008. Július 26. 23:05
Vereséggel kezdtük a bajnokságot
Az idény első meccsén együttesünk 1-0-ás vereséget szenvedett Siófokon. A mérkőzés zömében ugyan mi irányítottuk a játékot és helyzetet is többet dolgoztunk ki, mint a hazaiak, gól csak egy született, és ezt a siófokiak szerezték: a 16. percben Sütő talált a kapunkba.
A látottak alapján úgy tűnt, hogy néhány kulcsjátékosunk sérülése nem csupán a felkészülést hátráltatta, hanem azt is, hogy eredményesen készüljünk fel a siófoki idénynyitóra. Nagy baj természetesen nincs - az MTK is vereséggel kezdte a bajnokságot - most egy hetünk van arra, hogy behozzuk az esetleges lemaradásokat, pótoljuk a hiányokat, s a jövő hét végén hazai pályán legyőzzük a Haladást.
Hírek
U18: Hét gólos meccs az Ete ellen 2009. Július 26.
Vasárnap délelőtt előkészületi mérkőzésen fogadta a Videoton U18 a Komárom-Esztergom megyei bajnokságban szereplő Ete felnőtt együttesét. Az előkészületi derbit végül nagy csatában a vendégek nyerték egy góllal.
Vidi II: Döntetlen a megerősített Kaposvár II ellen 2009. Július 26.
A Videoton FC II is pályára lépett vasárnap: Varga Istváncsapata, amely a héten futószalagon játszotta mérkőzéseit, ezúttal Kaposváronlépett pályára, és a Zimányi, valamint Olasz góljaival 2-0-ra „megnyert" első félidőután 2-2-re végzett.
Elek Ákos: "Még ennél is több lehetett volna!" 2009. Július 26.
Kecskeméten a remek rajthoz Elek Ákos gólja adta meg azalaphangot. A tavasszal standard csapattaggá vált fiatal középpályás első NBI-es gólját szerezte (sőt, az első kettőt, még akkor is, ha néhány médiumNémedi öngóljaként rögzítette a találatot).
Nagy Dani: "Köszönöm, jól vagyok!" 2009. Július 26.
A szombati idénynyitó egyik főszereplője Nagy Dani, aki látványosgólt lőtt, ameddig a pályán volt remekül játszott – Farkas István csúnya rúgásaaz oka, hogy nem játszhatta végig a találkozót. Sérülése nyomán, mégKecskeméten, 8 kapoccsal kellett összefogni, majd összevarrni a sebét, kapott egy nagy kötést is:a találkozó másnapján tőle érdeklődtünk, hogyan érzi magát:
Álomrajt Kecskeméten: KTE - Videoton FC 3-6 2009. Július 25.

Álomrajt! Remekül játszva, ellentmondást nem tűrően játszott csapatunk, a fiúk nem csak sok gólt lőttek, de szebbnél szebbeket is.

U19: Kettős siker az első felkészülési meccsen 2009. Július 25.
Az U19 Kiemelt Bajnokságra készülő Videoton FC-Puskás Akadémia és a Felcsút-Puskás Akadémia is szombaton délelőtt játszotta első felkészülési mérkőzését. A két korosztályos csapat jól muatkozott be, hiszen egyaránt két-két gólos sikert arattak NBIII-as riválisaik ellen.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek