hu en
2008. Június 02. 20:37
Méltó módon zártuk az idényt

Csapatunk Zalaegerszegen megkoronázta parádés tavaszi teljesítményét: a mieink Horváth Gábor, Nagy Dániel és Sitku Illés góljával 3-1-re győztek – a hazaiak találatát Damir Pekic szerezte. Az iram ugyan nem volt öldöklő, de a mieink a játék minden elemében felülmúlták a zalaiakat, és teljesen megérdemelten nyerték meg a meccset. Együttesünk remek idényt zárt, és az ötödik helyen fejezte be a bajnokságot.

A 42. percben Dvéri Zsolt szöglete után Fehér Zsolt fejelte középre a labdát, amit Horváth Gábor a kapunak háttal állva, remek mozdulattal ollózott hét méterről a hálóba. Az 51. percben Sitku kiugratása után Nagy Dani lőtt a kapu jobb oldalába, s bár a 72. percben Damir Pekic szépített, a végső szót Sitku Illés mondta ki: „Béla” a 83. percben hat méterről bombázott a keresztléc alá.

Bár együttesünkből négy stabil kezdő (Sebők Zsolt, Koller Ákos, Mohl Dávid és Simek Péter) is hiányzott, csapatunk sokkal határozottabban, szervezettebben és motiváltabban futballozott, és tejesen megérdemelten szerezte meg a három pontot.

- Ahogyan terveztük, hozzáállásban és játékban is ellenfelünk fölé nőttünk, uraltuk a középpályát és helyzetkihasználásunk is megfelelő volt – nyilatkozta a mérkőzés után szakvezetőnk, Disztl László. – A ZTE kettő-egy után úgy gondolta, egyenlíthet és kitámadott, hiszen az otthon szereplő csapatnak illik rohamoznia. Mi már hamarabb is eldönthettük volna a meccset, de ez végül csak a finisben sikerült, ám győzelmünk jogosságához aligha férhet kétség. Köszönöm mindenkinek, a szurkolóknak, a vezetőknek és a játékosoknak is a remek tavaszt. Ma még örülünk a jó szereplésnek, de aztán elkezdjük építeni a jövőt, ami reményeink szerint sikeres is lesz…

Hírek
Heti menetrend: Bajnoki mérkőzések 2009. Június 02.
Soproni Ligás keretünk számára befejeződött a szezon, az FC Fehérvár utánpótlás gárdáira azonban még vár néhány bajnoki a nyári szünet előtt. A héten 11 mérkőzést vívnak csapataink, ebből hét találkozóra a Sóstói Stadionban kerül sor.
Keret átalakítás, nemzedék-, és szerkezetváltás, az európai mintának megfelelő építkezés 2009. Június 02.
A bajnokság végén sportigazgatónk, dr. Mezey György sajtótájékoztató keretében értékelte a szezont a megjelent újságíróknak. A hétvégi UTE elleni mérkőzésen történtekhez kapcsolódóan pozitív bejelentéssel kezdte: a biztonsági őr, aki megütötte Andicsot, bocsánatot kért az érintettől. A sportigazgató részletes elemzése több területre is kiterjedt.
Levél az MLSZ-nek: az Újpest biztonsági szolgálata alkalmatlan feladata ellátására 2009. Június 02.
Klubunk ügyvezető igazgatója, Berzi Sándor ma levelet intézett a Magyar Labdarúgó Szövetséghez a múlt pénteki Újpest mérkőzésen történtek kapcsán.
Június 1. - Július 26. 2009. Június 01.
Június 1-14-ig a játékosok két hét pihenőt kaptak. A nyári felkészülési időszak június 18-án kezdődik. A programban külföldi és hazai mérkőzések és edzések szerepelnek.A keret azonban csak június 22-én lesz teljes, hiszen a különböző válogatottakban szereplő játékosok ekkor csatlakoznak a többiekhez.
Varga: Titokban reménykedtem hogy megszerezhetjük akár a bornzérmet is 2009. Június 01.

Mint arról szombaton hírt adtunk, június 30-val lejárt a jelenlegi edzői stáb szerződése, amelyet a klub vezetése nem szándékozik meghosszabbítani. Az alábbiakban az edző részletesen elemzi a tavaszi szezont.

Hétvégi eredmények 2009. Június 01.
Az elmúlt hétvégén kilenc korosztályos csapatunk lépett pályára saját bajnokságában, a piros-kék gárdák jól szerepeltek május utolsó napjaiban, összesen 5 győzelemről számolhattunk be.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek