hu en
2008. Május 17. 15:15
Nem tudtuk megállítani a Debrecent

Jó mérkőzést játszottunk, de sajnos 3-0-ás vereséget szenvedtünk Debrecenben. A meccs 10. percében vezetést szerezhettünk volna, Kiss Zoltán buktatta Sitku Illést a 16-oson belül, ám „Illés” büntetője után Poleksic védett. A meccs 60. percében Sebők Zsolt cserét kért, reméljük, kapusunk sérülése nem komoly.

Az első félidőben a kihagyott tizenegyes után is fegyelmezetten védekeztünk, szervezetten játszottunk, és voltak veszélyes kontráink is. A 49. percben aztán Huszák egy jól eltalált távoli lövéssel vezetést szerzett a Debrecennek, és a gól láthatóan megzavarta a mieinket. Ezt ki is használták a piros-fehérek, Czvitkovics az 57. percben szabadrúgásból talált a kapunkba, majd a 60. percben újabb csapás érte minket: Sebők Zsolt megsérült és cserét kért. A Loki ekkor már fölényben futballozott, és Kouemaha a 89. percben beállította a 3-0-ás végeredményt. Nem sikerült tehát a bravúr a bajnoki címre törő DVSC otthonában, az első gólig ugyan jól tartottuk magunkat, ezután azonban már a házigazdák uralták a játékot.

- Az első félidőben a Fehérvár nagyon jól játszott, ekkor mi nem találtuk a játék ritmusát – értékelte a meccset Herczeg András. – A másodikban azonban nagyon jókor lőttünk gólt, ekkor oldódott a feszültség, és aztán sikerült még kétszer a kapuba találnunk. Persze, szerettünk volna még több gólt lőni, de a fiúk így is minden elismerést megérdemelnek, a mert a második félidőben kifejezetten jól futballoztak.

- A meccs első felében egyenrangú partnerei voltunk a Debrecennek, próbáltunk akciókat építeni, a hazaiak pedig két magas, erőszakos támadójuknak rugdalták előre a labdát – nyilatkozta Disztl László. – Ellenfelünk csatárai sokat harcoltak és több helyzetet dolgoztak ki, mi pedig nem tudtunk élni lehetőségeinkkel. Sajnos megéreztük sérültjeink és betegeink hiányát, nem voltunk olyan stabilak, mint máskor, pedig voltak helyzeteink. Poleksic két hatalmasat is védett a második félidőben, ha valamelyik lövés bemegy, más lehetett volna az eredmény.

Hírek
Andics és a hatalmas szabadrúgás 2009. Május 17.
A második félidőben, 2-1-es vendég vezetésnél Marko Andics hatalmas gólt rúgott: Németh kapujától mintegy 35 méterre értékesített egy szabadrúgást.
Dvéri: Jó lendületben szálltam be a játékba 2009. Május 17.
Dvéri Zsolt decemberi sérülése óta - a szerdai Ligakupa döntő után - tegnap kapott újra lehetőséget az NB-I-ben. Ez volt a 349. előosztályú mérkőzése...
U13: Az 5 gólos Sejben vezetésével Győri Üstökös - FCF 0-7 2009. Május 17.
Folytatta idei remek szereplését az FC Fehérvár U13, bajnokságában második helyen álló csapatunk az öt(!) gólt szerző Sejben Viktor vezetésével 7-0-ra nyert a Győri Üstökös otthonában.
U15: Győri Üstökös - FCF 0-3 2009. Május 17.
Magabiztos győzelemmel feledtette U15-ös csapatunk a legutóbbi körben a Tatabányától elszenvedett vereséget. Müller Csaba edző együttese a győri Üstökös pályájáról térhetett haza három gólos sikerrel.
Filipovics elégedett a két montenegróival 2009. Május 17.
A Vasas elleni mérkőzésre a Sóstóra érkezett Zoran Filipovics, a montenegrói szövetségi kapitány, hogy személyesen vegye szemügyre két kiszemeltjét, Ilja Radovicsot és Goran Vujovicsot. Sőt, mint az kiderült, még az sem elképzelhetetlen hogy hamarosan vidis trojka viseli a fiatalország nemzeti csapatának mezét - szóba került, hogy Marko Andics beválogatása sem elképzelhetetlen, bár az ő esetében ez némi előzetes, hivatalos ügyintézéssel is jár.
Varga: Bejött, amitől tartottam 2009. Május 16.

Nem sikerült a tavasszal gyengélkedő Vasas ellen megszereznünk a 3 pontot.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek