hu en
2008. Január 04. 18:20
Disztl László az FC Fehérvár új vezetőedzője

2008. január 7-től Disztl László az FC Fehérvár csapatának vezetőedzője.

A 45 éves szakember 18 évesen mutatkozott be a Videoton csapatában, ahol pályafutásának legnagyobb sikereit érte el. Tagja volt annak a legendás Vidinek, amelyik 1985. május 22-én az UEFA Kupa döntőjében a Santiago Bernabéu, stadionban 98.300 néző előtt 1:0 arányban legyőzte a Real Madrid csapatát. Rövid budapesti kitérő után (Bp. Honvéd) Belgiumba az FC Bruges csapatához szerződött. 28-szor játszott a magyar válogatottban, végül labdarúgó pályafutását Székesfehérváron a Parmalat FC-ben fejezte be 1995-ben.

Hírek
Hétfőn: rajt a Sóstói Stadionban 2009. Január 04.
Vége az ünnepek több mint két hetes, hosszú menetelésének –hétfőtől minden szempontból megkezdődik az év. Ha egyelőre csökkentettlétszámmal is, de megkezdi felkészülését a Vidi is, hétfőn délelőtt VargaIstván edzést vezényel a Sóstói Stadionba.
Sitku Illés 2008 Vidi-gólkirálya 2009. Január 03.
Az óév ésaz újév fordulója a legjobb időpont a számvetésre. Sokan, sokféleképpenértékelik a mögöttünk hagyott évet – mi tehetnénk-e másként, minta futball savát-borsát jelentő gólok gazdáit lajstromozva? Statisztikaiösszeállításunkban számba vettük 2008 legeredményesebb hazai gólvadászait – aVidi esetében természetesen teljes statisztikára törekedve. 
Fister Ferenc 2009. Január 03.

Fister Ferenc talán nem a legnagyobb név a Videoton történetében, mert ugyan pályája csúcsát piros-kék színekben érte el, csak éppen a fővárosban, a Vasasnál.

Egészséges verseny folyik a csapaton belül 2009. Január 02.
Míg a 17 évesek alkotta akadémia gárda a kiemeltbajnokságban játszik, addig az U17 „B" csapatunk a II. osztályban küzd. Az ősziszezont 3. helyen záró együttesünket Poór András edző irányítja.
Boldog Új Évet Kívánunk Sporttársainknak, Szurkolóinknak! 2008. December 31.
A Vidi nyerte meg a Sport and Media-kupát 2008. December 31.
A három felvonásos, monstre előadás után ismétkijelenthetjük: valamennyi klub irigyelheti a Vidit, hogy ilyen szurkolóivannak – és nem utolsó sorban, hogy ilyen szupertornát rendeznek évről évre.A IX. Duna Takarék-Videoton Baráti Kör Egyesület tornazárónapja is remekül szórakoztatta a nézőket a pazarul feldíszített csarnokban.Biztosak lehetünk benne, aki csak kilátogatott a VOK-ba,megtalálta a magacsemegéjét, hiszen láthatta az amatőr kupa hajrájában a nem is annyira amatőrlegjobbakat, de szurkolhatott a sportolókkal, művészekkel összecsapó közéleticsapatnak, a két évtizeddel ezelőtti kedvenceket rekrutáló Vidi’89-nek éstermészetesen jelenlegi csapatunknak is. 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek