hu en
2005. Július 29. 20:53
Új tulajdonosok, új játékosok, új mezek
A tegnapi szurkolói ankéton, amelyet a Videoton FCF Baráti Kör Egyesület szervezett, bemutatkoztak a szurkolóknak az új tulajdonosok -- Dr Szieben László és Dr Pribely Ferenc --, az új játékosok -- Simon Attila (Békéscsaba), Bartyik Norbert (FC Szeged-kölcsönből vissza), Kocsis Gábor (Dunaújváros), Sitku Illés (Debrecen), Disztl Dávid (Szolnok), Vadász Viktor (saját nevelés), Hoffmann Richárd (Békéscsaba), Dénes István (Kecskemét), Simek Péter és Farkas Balázs (Újpest), Erdei Péter (saját nevelés), valamint bemutatásra kerültek az új mezek is.
A szurkólói ankét bevezetőjeként a tavaszi idény legjobbjának választott Daniel Tudort ajándékozták meg a drukkerek, majd Dr. Pribeli Ferenc a tulajdonosi kör képviseletében elmondta, hogy nem lesznek likvidítási gondok a klubnál, valamint a játékosok javadalmazása a jövőben nézőszámfüggő lesz-magyarán akkor kereshetnek többet a labdarúgók, ha minnél többen látogatnak ki a Sóstói-stadionba. Pribeli kitért arra, hogy konkrét kapcsolatfelvétel történt a Videoton Holding Rt-vel, mivel mihamarább szeretnék, hogy a csapat használhassa a Videoton nevet.A vezetés az első öt közé várja a gárdát, erre a játékosok véleménye szerint minden adott,így a szimpatizánsok eredményes őszi szereplésben bízhatnak.Szieben László mindentől függetlenül kiemelte, hogy két részre kell osztani a klub anyagi helyzetét. Így a július 1.-i állapot előtti adósságokból csupán a versenyeztetéshez elengedhetetlenül szükséges összegeket utálják azigénylők felé. Így történt ez az előző vezetőedző és segítője esetében is. Csank János és Vass László a Liga által is elfogadott pénzeket közjegyzői letétből akár már holnap felveheti.
Hírek
Bérletek és jegyek elővételben 2006. Július 29.
Már megvásárolhatók az őszi idényre szóló bérletek, illetve a hétfői mérkőzésre belépésre jogosító jegyek. A bérleteket csak ma és hétfőn lehet beszerezni a Sóstói stadionban, ma 14 óráig, hétfőn pedig 15 és 19 óra között. Az elővételi jegyvásárlásra a stadionban és az Alba Pláza Kuti Sport üzletében, valamint a Gyümölcsvár Bt éjjel-nappali élelmiszer üzletében (Prohászka u. 67. szám alatt) van lehetőség. Az előbbiben 9 és 18 óra között, míg az utóbbiban értelemszerűen éjjel nappal, egészen a meccs megkezdésének időpontjáig.
FC Fehérvár - ZTE hétfő 20,00 óra 2006. Július 29.
Hétfőn este 20 órakor megkezdődik az FC Fehérvár számára is a 2006/07-es bajnoki év. Az első mérkőzésen hazai pályán fogadjuk a ZTE csapatát, amely a nyári időszakban több poszton is változtatott játékoskeretén. A Vidi hosszú utazáson és egy sikerrel megvívott UEFA kupa mérkőzésen van túl, de ennek ellenére ma délelőtt edzést tartott Csertői Aurél és ki is jelölte a hétfőn pályára lépő kezdő tizenegyet.
Megérkezett a Vidi, holnap edzés 2006. Július 28.
18 órai végeláthatatlan utazást követően, délután fél hatkor megérkezett a Vidi együttese Magyarországra. A repülőtéren kislétszámú, de annál lelkesebb szurkolói csoport fogadta őket, de ott volt az érkezésnél a Duna Televízió kamerája is. A játékosok jóleső érzéssel konstatálták, hogy végre hazai földre léphetnek, bár iszonyú fáradtak voltak. Holnap délelőtt 10 órakor azonban már újabb edzés következik. A vezetőedző és a kapus interjút is adott honlapunknak.
Sorsoltak az UEFA kupában 2006. Július 28.
A svájci Nyonban megtartott sorsolás szerint, az FC Fehérvár második selejtezőkörbeli ellenfele az UEFA kupában a Grasshoppers csapata lett. Az első mérkőzés augusztus 10-én Székesfehérváron, a visszavágó pedig augusztus 24-én Svájcban kerül megrendezésre. Az idegenbeli mérkőzésre történő utazással kapcsolatban a Videoton FCF Baráti Kör Egyesület hamarosan tájékoztatni fogja a szurkolókat.
A lehetséges ellenfelek listája 2006. Július 28.
Az UEFA elkészítette a besorolásokat a mai sorsolást megelőzően. Az FC Fehérvár ellenfele a következő csapatok közül kerülhet ki másfél óra múlva: FC Basel, Slavia Praha, Grasshoppers, FC Artmedia, Chornomorets Odesa, FC Sion.
Kaphatók a bérletek 2006. Július 28.
Mára minden akadály elhárult a kártyás bérletek megvásárlása elől, hiszen az elkészítéshez szükséges nyomtató megérkezett. A névre szóló bérleteket ma délután 15 órától 19 óráig, illetve holnap 10 órától, valamint az első hazai bajnoki mérkőzés előtt lehet megvásárolni. Az árakat olvasóink a bal oldali menüsorban találják.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek