hu en
2004. Október 02. 15:18
Elhunyt Wollek Tibor
57 éves korában elhunyt Wollek Tibor, a Videoton egykori kiváló játékosa.A hajdani jobbszélső 1970 és 1977 között 202 NB1-es mérkőzésen 65-ször talált a hálóba, sőt a Luxemburg elleni 1975-ös EB-selejtezőn Szombathelyen a nemzeti válogatott mezét is magára ölthette, amikor gólt is szerzett.Számos emlékezetes mérkőzése akadt, de talán az az 1973 őszi Újpest elleni 3-2-es összecsapás kívánkozik az élre, amelyen háromszor volt eredményes.Emlékét megőrizzük.
Hírek
Így értékeltek az edzők 2005. Október 01.
Dajka László (ZTE): - A második félidőben szinte felbillent a pálya, mi uraltuk a játékot. A három pont mégis a hazaiaké lett, mert rúgott gól nélkül nehéz eredményesnek lenni. Külön pech, hogy Tudor ma elképesztő bravúrokat mutatott be. Csertői Aurél: - Az eredmény a legfontosabb, és azzal most elégedett vagyok. Kimondottan jól futballozó ZTE-t győztünk le, ha a kontráink bejönnek, talán újabb találatokat is szerezhettünk volna.
FC Fehérvár - ZTE 1-0 (1-0) 2005. Október 01.
A bemelegítéskor azt latolgatták a szurkolók, hogy vajon hány góllal győz majd a Vidi, azonban volt, aki szoros végeredményt jósolt. Nos, az utóbbinak lett igaza, hiszen egy nem túl jó mérkőzésen csupán egy góllal bizonyultunk jobbnak a kék-fehér zalaiaknál. A nézőtéren egyre több Videotonos sál és zászló tűnt már fel, sőt jöttek Zala megyéből is szurkolni a Vidinek. Volt aki Hévízről jött piros-kék mezben, s volt aki Nagykanizsa sállal a nyakában érkezett. A harmadik percben már Milinte kapujában landolt a labda, s ekkor úgy gondolhattuk, hogy valóban gólzáporos meccs lesz, de aztán csalódnunk kellett, bár a csapat küzdeni tudásból ismét jelesre vizsgázott, s ezért hálás volt a fehérvári közönség.
Az első nyilatkozatok 2005. Szeptember 30.
Dajka László (ZTE): - Szűkös a keretem, sok a sérült és beteg játékos. Tisztában vagyunk azzal, hogy kollegám Fehérvárott jó munkát végez, nem véletlenül vezetik a tabellát. De nekünk is vannak céljaink, éppen ezért nekünk is fontos a győzelem.Csertői Aurél: - Az eddigi pozíciónkat szeretnénk megerősíteni, annak ellenére, hogy a vendégek jó játékosállománnyal rendelkeznek. Egy botlástól eltekintve újra formába lendült a ZTE. Biztos kemény, hajtós meccset vívunk majd velük. Az élen akarunk maradni, de ehhez nyernünk kell. A ZTE várható összeállítása: Milinte - Kocsárdi, Sebők V., Kozmér, László A. - Nagy L., Kriston, Balogh Cs., Józsi - Bojovic, Montvai (Spasoljevic)
A nagyok után a fiatalok a pályán 2005. Szeptember 30.
Utánpótlás csapataink vasárnap, hétfőn, sőt szerdán is pályára lépnek a bajnokság következő fordulójában.
Szépen fogynak a jegyek 2005. Szeptember 30.
A Vidi holnapi mérkőzésére szépen fogynak a jegyek, sőt többen most váltották meg bérleteiket is. A beléptető rendszer újabb programozása és tesztelése ezekben az órákban folyik, remélhetőleg holnap délutánra már minden tökéletesen fog működni. A beléptetés meggyorsítása érdekében 6.500 db jegyet előre kinyomtatnak, így a sorbanállás jelentősen lerövidül a kapuknál.
FC Fehérvár - ZTE szombat 18 óra 2005. Szeptember 30.
Szombaton este a Zalaegerszeg látogat a Sóstói stadionba. A mérkőzés egyik érdekességét az adja, hogy a Kispest kizárását követően éppen a kék-fehérek előzik meg a Vidit a tabellán, a másik érdekesség pedig az, hogy minden bizonnyal egy nagy fehérvári kedvenc, Milinte Árpád védi majd a vendégek kapuját.A Vidi várható kezdőcsapata: Tudor - Csizmadia, Kuttor, Koller, Vincze - Lattenstein, Bozic, Farkas, Györök - Sitku és Alumona. A kispadra már leülhet az átigazolási huzavona végére érő Kocsis Gábor is, aki most már a fehérváriak játékosa.
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek