hu en
2012. Augusztus 31. 00:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
VIDEOTON FC - TRABZONSPOR
"A továbbjutás volt a legszebb születésnapi ajándék"

Vezetőedzőnk, Paulo Sousa, illetve Senol Günes a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Paulo Sousa: Természetesen a legszebb ajándék a továbbjutás volt a mai napon számomra. Megérdemeltük ezt a sikert, hiszen rengeteget dolgoztunk érte az elmúlt egy évben. A játékosok bebizonyították, hogy mire képesek, az elmúlt hetekben olyan csapatokat tudtunk kiejteni, akik jobb lehetőségekkel, nagyobb költségvetéssel bírnak, mint mi. Az is bebizonyosodott csütörtök este, hogy a mi szurkolóink is hihetetlen hangulatot tudnak teremteni, nélkülük biztos, hogy sokkal-sokkal nehezebb lett volna. Nagyon nehéz út volt, ami eddig vezetett, de a játékosok végig hittek abban, hogy az elvégzett munka meghozza az eredményét és így egy fantasztikus eredményt érhettünk el együtt. Szeretném kiemelni azt, amit a mérkőzés előtti napon mondtam, vagyis, hogy ez a siker nem csak a Videoton FC sikere, hanem az egész magyar labdarúgásé.

Senol Günes: Először is gratulálok a Videotonnak a csoportkörbe jutáshoz. Nagyon sajnálom a szurkolóinkat, hiszen a mai mérkőzésen is mi domináltunk, több helyzetet is kialakítottunk, de a kapuba sajnos nem sikerült betalálnunk.

 

 

 

CÍMKÉK
edzői értékelés Paulo Sousa 2012-2013 UEFA Európa Liga Videoton FC - Trabzonspor Kulübü
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek