hu en
2022. Január 29. 18:53  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vad II István vezeti a PAFC elleni bajnokit

A 42 éves sporttárs másodjára vezet bajnokit csapatunknak a szezonban.

Vad II István 1979. május 30-án született Vecsésen. Gyermekkorában a Rákosmenti TK-ban kezdett futballozni, majd a Ferencváros, végül a BVSC ifjúsági csapataiban szerepelt, de viszonylag fiatalon abba is hagyta a labdarúgást és a játékvezetéssel kezdett el foglalkozni. 2007-től tagja a FIFA nemzetközi játékvezetői keretének és 2010-től bekerült a Bajnokok Ligájában működő játékvezetők közé is.

A 2021/2022-es szezonban eddig egy bajnoki mérkőzést vezetett a Vidinek, október elején, a bajnokság 8. fordulójában a DVSC otthonában 1-1-re végződött találkozónkon fújta a sípot.

A Puskás Akadémia otthonában vasárnap 13 órakor kezdődő bajnokin Vad II István asszisztensei Szécsényi István és Horváth Zoltán lesznek, a tartalék-játékvezetői feladatokat pedig Urbán Eszter látja majd el.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek