hu en
2020. Június 17. 01:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vad II István vezeti a DVSC elleni bajnokinkat

A rutinos spori ebben a szezonban először vezet nekünk bajnokit.

Vad II István 1979. május 30-án született Vecsésen. Gyermekkorában a Rákosmenti TK-ban kezdett futballozni, majd a Ferencváros, végül a BVSC ifjúsági csapataiban szerepelt, de viszonylag fiatalon abba is hagyta a labdarúgást és a játékvezetéssel kezdett el foglalkozni. 2007-től tagja a FIFA nemzetközi játékvezetői keretének és 2010-től bekerült a Bajnokok Ligájában működő játékvezetők közé is.

Bajnoki mérkőzést a Vidinek utoljára 2019 májusában vezetett, akkor a DVTK otthonában 2-1-re kikaptunk. Idén februárban az Újpest FC elleni MK-visszavágót dirigálta.

Vad II sporttárs munkáját az oldalvonalak mellől Buzás Balázs és Márkus Tamás, az alapvonalak mögül Andó-Szabó Sándor és Radványi Ádám segítik majd, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Horváth Zoltán látja el a szerdán 19:00-kor kezdődő bajnokin. 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek