hu en
2022. Szeptember 15. 10:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Serafimov, Stopira, Zivzivadze és Pokorny is meghívót kapott hazája válogatottjába

Az északmacedón és a georgiai válogatott Nemzetek Ligája-meccseket, a zöld-foki barátságos mérkőzést, a szlovák U21-es nemzeti csapat pedig Eb-pótselejtezőt játszik szeptemberben.

A magyar válogatott szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzéseire készülő Fiola Attila és Nego Loic mellett csapatunk több külföldi játékosa is meghívót kapott hazája nemzeti csapatába.

Nikola Serafimov Észak-Macedónia színeiben léphet pályára a Nemzetek Ligájában, hátvédünk válogatottja szeptember 23-án, Tbilisziben Georgia, szeptember 26-án, Szkopjéban Bulgária ellen játszik.

A Georgia-Észak-Macedónia mérkőzés ráadásul két Vidi-játékos összecsapását is hozhatja, a georgiai (grúz) együttesbe csatárunk, Budu Zivzivadze kapott meghívót. Zivzivadzéék az észak-macedónok elleni találkozó után szeptember 26-án Gibraltár ellen, idegenben lépnek pályára.

A Zöld-foki Köztársaság válogatottja Stopirával a keretében szeptember 23-án Bahrein ellen játszik felkészülési mérkőzést Manamában.

Peter Pokorny a szlovák U21-es válogatottba kapott meghívót: ők a 2023-as U21-es Európa-bajnokság selejtezőjének playoff-meccseit játsszák szeptember 23-án és 27-én Ukrajna ellen, előbb hazai pályán, majd idegenben.

CÍMKÉK
Stopira Budu Zivzivadze Nikola Serafimov Peter Pokorny
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek