hu en
2022. December 07. 10:57  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nagy sikerű iskolalátogatáson vett részt Hangya Szilveszter és Bese Barnabás

Több mint 400 érdeklődő diákot látogatott meg két válogatott játékosunk a Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskolában.

Szerda délelőtt a Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskolában vendégeskedett csapatunk két magyar válogatott játékosa, Hangya Szilveszter és Bese Barnabás.

Az iskola tornatermében elsőként karrierjükről meséltek a több mint 400 érdeklődő diáknak játékosaink, amit a kérdezz-felelek részben rengeteg villámkérdés követett a gyerekek részéről. Ezt követően a legbátrabbak dekázóversenyen vettek részt, a díjakat Hangya és Bese adta át, akik az iskolalátogatás zárásaként rengeteg aláírást is kiosztottak a dedikálókártyákra.

A végig érdeklődő diákok közül szinte mindenki járt már mérkőzésen a MOL Aréna Sóstóban, sokan fociznak is közülük, többen klubunk utánpótláscsapatait erősítik.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek