hu en
MOL Fehérvár FC Végeredmény 0-1
NK Osijek
 
Barátságos
Barátságos, 2022-2023
Téli felkészülési mérkőzések - Téli felkészülés
2023.01.14., Szombat @ 13:00
Umag, Umag Football Fields

10 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége a meccsnek. 
84.
 
79.Közel járt most is Mierez a duplához, egy csel után lőtt 14 méterről kapura, Rockov vetődve védett. 
77.GÓL!

Az argentin gólvágó ezúttal is lecsapott. Két éve duplázott ellenünk, most pedig az ötödik horvát sarokrúgást követően közelről fejelt a kapunkba Mierez.
73.
 
70.Debütáns a fedélzeten, a 16 esztendős, U17-es válogatott Cserkuti-Németh Olivér váltotta Menyhártot.
67.Topcagic 16 méteres lövése pattant egy blokkoló védő lábáról szögletre. 
65.Kovács helyére Rockov állt be.
64.Tetszetős támadás végén Lovric 16 méterről lőtte körülbelül ugyanennyivel kapu mellé a labdát. 
60.Hamarosan érkezik Rockov, aki az elmúlt 15 percben keményen melegített a mellettünk lévő pályán Elbert András kapusedzővel. 
54.KOVÁCS DANI!

Egy szélről érkező beadást fejelt közelről kapura az argentin gólgyáros, Ramon Mierez, Kovács Dani azonban szenzációs mozdulattal paskolta ki a labdát a léc alól. 
51.Jugovic lőtt egy pattanás után 24 méterről kapu fölé/mellé. 
47.Kovács - Bese, Serafimov, Kojnok, Hangya - Pokorny, Pető - Menyhárt, Houri, Schön - Kodro
46.Folytatódik a meccs, mindjárt mutatom is a második félidei csapatunkat. 
45.Vége az első félidőnek, helyzet itt is, ott is volt, igazságos az eredmény eddig. 
43.Janjic lépett ki ziccerben a labdával, 13 méterről a bal felsőt vette célba, de Kovács Dani bravúrral védett ismét. 
37.
 
34.Lovric 28 méterről kapura bombázott egy szabadrúgást, és a labda bizony pont a kapunk bal sarkában pihent volna meg, ha Kovács nem úszik métereket a levegőben és óriási bravúrral ki nem tenyereli a labdát a gólvonal elől. Jó lövés, szép védés - ez bizony mindkét csapat edzőjének tetszett a kispadon!
32.Az eszéki "cséká", Zaper kapott sárgát egy taktikai szabálytalanságot követően.
31.Szép támadás végén Grzan maradt le egy szélről érkező beadásról, de csak néhány centin múlt, hogy nem érte el a labdát. 
29.Dárdai állt a labda mögé, azonban nem úgy sikerült ez a szabadrúgás, ahogy eltervezte, a labda egy-két méterrel kapu fölé szállt. 
27.Dárdait vágták fel 23 méterre az eszéki kaputól, kecsegtető helyről végezhetünk el szabadrúgást 
25.Marci állította meg kőkeményen Grzan-t a félpályánál, a horvát spori jelezte is játékosunknak, hogy legközelebb óvatosabban szabálytalankodjon. Grzan Kastratihoz hasonlóan kemény legény és egyből felpattant a földről, hogy elvégezze a jogosan megítélt szabadrúgást. 
24.
 
23.Hopp, Szabó Levi kapott egy forintos labdát, majd kissé éles szögből, 15 méterről nagy erővel kapura lőtt, nem is ment sokkal kapu mellé, a labda az oldalhálóban akadt el. 
19.KAPUFA!

Janjic lövése csattant a kapufán, a kipattanót megszereztük és felszabadítottunk. 
18.Grzan ívelt nagyon veszélyesen a kapunk előterébe, Kovács kivetődött, de mivel érezte, hogy kapu mellé megy a labda és egyetlen eszéki játékos sem érheti már el, így rutinosan visszahúzta kezét a levegőben és a labda az alapvonal mögött elhagyta a játékteret. 
12.Kastratit rúgta meg ellenfele kőkeményen, annyira, hogy abba a szabálytalankodó horvát játékos is belesérült, ápolni kell. Kastrati kemény legény, ő már talpon.
10.Caktas megsérült, helyére Janjic állt be.
6.Másolnak minket az eszékiek, ezúttal ők próbálkoztak egy szélről érkező beadással, de pontatlan volt a középre ívelés, miénk a laszti.
4.Kastrati ismét Funshot kereste a labdával, ezúttal azonban az eszéki kapus közbelépett és a 11-es pont környékén megszerezte a labdát. 
1.Hatalmas helyzettel kezdtük a meccset, Kastrati iramodott meg a jobb szélen, beadása kicsit rövid volt a hosszún érkező Funshonak, akit így védője nagy bravúrral meg tudott előzni.
1.Útjára indítottuk a labdát. Hajrá, Vidi!
-2.A horvátok pirosban, mi fehérben futballozunk ma délután. 
-15.
 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést az umagi sportkomplexum IV-es számú, kiválóan előkészített futballpályáján. 
-35.
Ma ünnepli 19. születésnapját csapatunk fiatal középpályása, Kovács Bence. Isten éltessen, "Kova"!
-40.Mai ellenfelünkről minden fontos információt megtudhatsz, ha elolvasod az NK Osijekről készült ellenfél-lesünket.
-45.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovács - Nego, Larsen, Stopira, Heister - Christensen, Kovács B. - Kastrati, Dárdai, Funsho - Szabó L. 
-50. 
-60.Üdvözlünk benneteket Umagból, ahol 13 órakor kezdődik csapatunk NK Osijek elleni edzőmeccse. 
Mérkőzés után

"A mai mérkőzésen is mindenkinek lehetőséget adtunk, szinte mindenki 45 percet játszott, de játékban többet vártam a csapattól. Mindkét félidei csapat vegyes volt, de minden játékos azért tartozik a Vidi keretéhez, mert van benne minőség. Ma ez kevésbé jött ki a pályán, de a következő két edzőmérkőzésen már úgy fogunk felállni, ami a kezdő tizenegyünk lehet a tétmérkőzéseken is. Az edzőtáborban a meccseken kívül is sokat dolgozunk a csapattal, az a célunk, hogy ennek az eredményét majd a bajnoki mérkőzéseken lássuk a pályán" - értékelt az NK Osijek elleni felkészülési mérkőzés után Huszti Szabolcs.

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek