hu en
Végeredmény 0-0
 
NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2021-2022
Őszi szezon - 10. forduló
2021.10.03., Vasárnap @ 15:00
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó edzőpálya
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

8000, Székesfehérvár, Csíkvári u 10.

NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2021-2022
Őszi szezon - 10. forduló
A tabella állása 
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2021. Október 03. 18:55  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Vidi II - Gól nélküli döntetlen a Tatabánya ellen

A Vidi II irányított, de csupán egy kapufáig és két lesgólig jutott fiatal csapatunk a vasárnapi bajnokin.

Második csapatunk vasárnap délután a Bekő Balázs által irányított Tatabányát látta vendégül. A Vidi II vezetőedzője, Szalai Tamás ezúttal Gundel-Takács, Csoboth, Hodzic, Nyári, Kojnok és Dinnyés játékára számíthatott az NB I-es keretből. 

Az első lehetőséget a vendégek alakították ki, az 5. percben Gyürki egy csel után 15 méterről lőtt kapura, Gundel-Takács magabiztosan védett. A folytatásban a fehérvári fiatalok vették át az irányítást, a 12. percben Nyári 17 méterről lőtt alig kapu mellé egy szabadrúgást. Bő tíz perccel később Horváth Barnabás 25 méteres lapos lövését kellett Kunságinak védenie. A félidő vége előtt Hodzic fejelt a vendégek kapujába, de támadónk lesen helyezkedett a beadás pillanatában, így 0-0-ás eredménnyel fordultak a csapatok.

A második játékrészt Nyári távoli bombája nyitotta, a labda azonban célt tévesztett. Az 52. percben Tóth Tamás Vid talált a Tatabánya kapujába, de a csereként pályára lépő támadónk lesen helyezkedett, így ezt a találatot sem adta meg a játékvezető. Egy perc múlva Csoboth tekert a 16-os sarkáról kapu mellé.

A 75. minutumban jártunk a legközelebb a gólszerzéshez, ekkor Nyári lőtt 22 méterről, elemi erővel kapura, a labda a felső lécen csattant. Tíz perccel a vége előtt Árvai közeli lövését védte Gundel-Takács bravúrral. A hátralévő időben már nem alakult ki helyzet egyik oldalon sem, mindkét csapat egy-egy ponttal gazdagodott.

A Vidi II egy hét múlva a Balatonfüred együttesét látja vendégül. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek