hu en
MOL Fehérvár FC Végeredmény 3-2
Gyirmót FC Győr
 
OTP Bank Liga
Bajnokság, 2021-2022
Őszi szezon - 14. forduló
2021.11.27., Szombat @ 17:00
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó
1206 néző
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Farkas Ádám
Asszisztensek:
Király Krisztián, Szalai Dániel
Tartalék játékvezető:
Karakó Ferenc
Videóbíró:
Pintér Csaba
Videóbíró asszisztens:
Garai Péter
Operátor:
Rúsz Márton
90 +5.Vége a meccsnek. 
90 +3.GÓL!

Varga
lőtt nagyon szép gólt 15 méterről. 
90 +1.Elkezdődött a 4 perces hosszabbítás. 
90.Kodro helyére Zivzivadze állt be. 
88.Csonka kapott sárgát. 
86.Varga fordult le védőjéről és 15 méterről kapu mellé bombázott. 
85.Nagy lövését magabiztosan védte Kovács. 
84.GÓÓÓÓL!

Makarenko adott remek labdát Hangyának, aki középre tette a játékszert, Kodro pedig pazar mozdulattal juttatta azt a kapuba. 
78.Szép támadás végén Dárdai lőtt 15 méterről kapufát, a kipattanót pedig Nego vágta fölé. 
72.Simon helyére Lencse állt be. 
71.Petrjak megsérült, helyére Hangya állt be. 
68.
 
65.Alef beadását Lüftner fejelte alig kapu fölé 5 méterről. 
61.Dárdai tekert 15 méterről kapura, Hársfalvi ismét nagyot védett. 
58.Makarenko lőtt kapura 11 méterről, Hársfalvi hatalmasat védett. 
57.Hassani és Radics helyére Medgyes és Csonka érkezett. 
55.
 
51.Simon lapos, rövid sarokra tartó bombáját védte bravúrral Kovács. 
50.GÓL!

Kodro
értékesítette higgadtan a 11-est. 
49.Radics kapott sárgát. 
48.Kodróval szemben szabálytalankodtak a 16-oson belül, VAR után ezt a büntetőt is megadta a játékvezető. 
46.Folytatódik a meccs. 
45 +2.Vége az első félidőnek. 
45.1 perc a ráadás. 
40.Nikolics helyére Lüftner állt be. 
37.GÓL!

Varga
értékesítette a 11-est!
35.Musliu mellett került a földre Radics, a játékvezető VAR után büntetőt ítélt. Egy héttel ezelőtt ennél komolyabb szabálytalanságért nem kapott csapatunk büntetőt az Üllői úton, amikor Petrjakot rántották le a 16-oson belül. Ráadásul Musliut második sárgával kiállította a játékvezető. 
30.
 
26.Petrjak távoli szabadrúgását Hársfalvi öklözte el a kapujától 6 méterre, a kipattanót pedig Nego bombázta kapu fölé 25 méterről. 
25.Szegi is besárgult. 
22.Dárdai beadását Nikolics fejelte kapu mellé. 
19.Musliu kapott sárgát. 
18.Nagy mezőnyfölényben futballozunk, az imént Nego került ziccerbe, lövését Hársfalvi védte 
13.Petrjak kapott sárgát. 
11.
 
11.Ez volt Niko 109. NB I-es vidis gólja, már csak két találat választja el Szabó József klubrekordjától. 
10.GÓÓÓL!

Nikolics
nagyon magabiztosan értékesítette a 11-est. 
9.Varga kezezett a 16-oson belül, büntetőhöz jutottunk, a "bűnös" sárgát kapott. 
6.Szép összjáték végén Heister beadását Vass Ádám szerezte meg a gyirmóti 16-oson belül. 
5.Makarenko 18 méteres lövését védte Hársfalvi nagy bravúrral, a kipattanóra a lesen lévő Petrjak mozdult, szabadrúgás kifelé. 
4.Oldalszabadrúgást követően Hársfalvi öklözte el a labdát az ötösön belül Stopira elől. 
1.Elkezdődött a meccs. 
-1.Nagy Patrik csapatkapitány egy nagy doboz csokoládét adott ajándékba klubunknak a Gyirmót FC Győr képviseletében, mivel a Vidi is csatlakozott az ifj. Ocskay Gábor Alapítvány kezdeményezéséhez. 
-2.Érkeznek a csapatok, a mieink piros-kékben, a Gyirmót FC Győr pedig tiszta sárgában lép pályára a mai napon. 
-20. 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-45.
 
-50.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovács - Nego, Musliu, Stopira, Heister - Dárdai, Alef, Makarenko, Petrjak - Kodro, Nikolics
-65.Üdvözöljük szurkolóinkat a MOL Aréna Sóstóból, ahol 17-kor a Gyirmót FC Győr ellen lépünk pályára. 
Mérkőzés után

Szabics Imre:

“Nagyon örülünk a győzelemnek, mert egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl, a játékosok emberfelettit teljesítettek. Köszönöm az ő munkájukat, és természetesen a stábét is. Nagy fegyvertény, hogy emberhátrányban is ilyen minőségi helyzeteket tudtunk kialakítani. Jó volt a labdabirtoklásunk is, elégedett vagyok a mai teljesítménnyel. Rendben volt a pozíciós játékunk is, a játékosok jól találták meg azokat a helyeket, ahol fel tudják venni a labdát és emellett nagyon éretten is futballoztak.”

Csertői Aurél:

“Látszott ma a tudáskülönbség a két csapat között, de így is volt lehetőségünk nyerni, főleg miután kiállítottak egy hazai játékost. De nem lehet úgy kezdeni egy második félidőt, hogy csinálunk rögtön még egy tizenegyest… Ezzel mentálisan felhoztuk az ellenfelet. Jól védekezett kilenc emberrel is a Vidi, és életveszélyes kontrákat is vezettek, mi pedig óriási hibákat követtünk el a védekezésben. Volt ugyan szemernyi esélyünk, de nem tudtunk ezzel élni, mert rossz döntéseket hoztunk.”

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2021. November 27. 19:00  -  Szerző: molfehervarfc.hu  -  
Emberhátrányban győztük le 3-2-re a Gyirmótot

Első gólunkat Nikolics szerezte, Kodro kétszer talált be a három büntetőt is hozó mérkőzésen. Musliut a 37. percben állították ki.

Az OTP Bank Liga 14. fordulójában a Gyirmót FC Győr látogatott a MOL Aréna Sóstóba. A fordulót megelőzően Csertői Aurél együttese a tabella 10. helyén állt, csapatunk a 4. pozícióból várta az összecsapást. Szabics Imre vezetőedző ezúttal a Kovács D. - Nego, Musliu, Stopira, Heister - Dárdai, Alef, Makarenko, Petrjak - Nikolics, Kodro tizenegyet küldte pályára. 

Az első 5 percben két kisebb lehetőségig jutottunk, először egy szabadrúgás után Hársfalvi öklözte ki a labdát Stopira elől, majd Makarenko 18 méterről leadott lövését védte bravúrral az egykor csapatunkban is megfordult fiatal hálóőr. A 9. percben Varga ütött bele egy beadásba, Farkas Ádám büntetőt ítélt, amit Nikolics magabiztosan lőtt a jobb alsóba (1-0).

A 22. percben Dárdai beadását fejelte mellé Niko, 4 minutummal később Petrjak távoli szabadrúgását Hársfalvi ütötte ki a tizenhatos elé, majd Nego bombázott kapu fölé 25 méterről. A 35. percben a vendégek is tizenegyeshez jutottak, Radics került a földre Musliu mellett, a játékvezető a VAR segítségével ítélt büntetőt, védőnknek pedig sárgát adott, ami a második volt, így Musliu számára befejeződött a meccs. Varga Barnabás a kapu közepébe lőtt a balra mozduló Kovács mellett, egyenlített tehát a Gyirmót (1-1). 

Lüftner állt be Nikolics helyett a gól után, újabb helyzet már nem alakult ki az első félidő végéig, 1-1-es állással mentek pihenni a csapatok. 

A második játékrész elején Kodroval szemben szabálytalankodott Radics a tizenhatoson belül, a játékvezető újabb tizenegyest ítélt, megint a VAR segítségével. A sértett állt a labda mögé és nem is hibázott (2-1).

A középkezdés után szinte azonnal válaszolhatott volna a Gyirmót, Simon lövését azonban nagy bravúrral ütötte ki Kovács a bal alsó elől. Az 58. percben először Makarenko lövése után védett nagyot Hársfalvi, majd Petrjak lőtt éles szögből, ballal az oldalhálóba. Az ellentámadás végén megint Kovács Dánielnek volt dolga és meg is oldotta. A 61. percben megint Hársfalvi volt munkában, Dárdai tekerését ütötte ki. Egy perccel később Varga fejelt a kapunk fölé egy szögletet. Újabb két perc elteltével Lüftner fejelt fölé hatalmas helyzetben. A 71. percben Petrjakot sérülés miatt váltotta Hangya, aztán a 77. percben Dárdai találta el a rövid kapufát 16 méterről, a kipattanót Nego vágta fölé. A 80. percben Dárdai lőtt be a rövid oldalra egy szabadrúgást jobbról, kijött a labda egy védőről. 

A 84. percben Makarenko hatalmas labdával indította Hangyát a bal szélen, aki tökéletes ütemben adott középre laposan, az érkező Kodro pedig nagyon elegánsan passzolt a kapuba (3-1)!

A 86. percben előbb Nagy próbálkozását védte Kovács, majd Varga lőtt a bal alsó mellé 16 méterről. A 4 perces ráadás felénél Lencse labdáját Varga lőtte kapásból a bal alsóba 14 méterről, 3-2-re módosítva ezzel az állást. Az utolsó pillanatokban már nem változott az eredmény, egy órát emberhátrányban futballozva győztük le a Gyirmótot. 

Legközelebb december 5-én, Kisvárdán lépünk pályára az NBI 15. fordulójában. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek