hu en
ZTE FC Végeredmény 0-1
MOL Fehérvár FC
Barátságos
Barátságos, 2019-2020
Szezonközi felkészülési mérkőzések - Szezonközi felkészülési mérkőzések
2020.05.16., Szombat @ 17:00
Zalaegerszeg, ZTE Aréna

napsütés, 17 fok
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Pintér Csaba
90.Itt a vége, Niko góljával 1-0-ra nyertünk. Folytatás holnap délelőtt Sóstóról. 
81.McWoods tekert 12 méterről a bal felső sarok irányába, Kovácsik hatalmas bravúrral tornázta ki a labdát a léc alól. 
76.
 
75.Sorcsere után az utolsó negyedórát ezzel a csapattal játsszuk le: Kovácsik - Tamás, Rus, Mocsi, Stopira - Elek, Nyári - Funsho, Milanov, Zsóri - Szabó
74.GÓÓÓL!

Gól úr beköszönt! Petrjak szögletét Musliu csúsztatta meg, Niko pedig a hosszún gólra éhesen érkezett, és ezt a találatot már a spori is megadta!
72.Mi is sorcserére készülődünk.
70.Ívószünet.
64.Meshack közeli lövését védte ismét nagy bravúrral Kovácsik. 
60.A hazai csapat sort cserélt, 7 játékos hagyta el a pályát - és ugyanennyi állt be a kispadról. Nálunk továbbra sincs csere, bár ez nem meglepő, hiszen holnap délelőtt újabb felkészülési meccs vár a csapatra, ettől függetlenül az alapvonal mögött aktívan melegítenek a cseréink. 
54.Gyors hazai kontra végén nagy helyzetet alakított ki a ZTE, de Kovácsik bravúrral védett, így marad a 0-0. 
51.
  
46.Folytatódik a meccs, nem cseréltünk a szünetben. 
45.Vége az első félidőnek. 
44.Nego passzát követően Nikolics talált a hazai kapuba, Pintér sporttárs azonban nem adta meg a szabályosnak tűnő találatot, mivel úgy látta, hogy a játékszer az alapvonalnál elhagyta a játékeret. Nincs egyébként könnyű dolga a sporinak, ugyanis partjelzők nélkül, egyedül vezeti a meccset. 
36.Bőle helyére Ostrek állt be. 
31.Nego lőtt a jobb szélről beadás helyett ravasz mód kapura, Demjén azonban vetődve leért a rövid sarokra és védeni tudta a kissé váratlan lövést. 
27.Ívószünet. 
26.Fiola is besárgult. 
22.Bobál G. tekert 22 méterről kapu mellé egy szabadrúgást. 
20.Egy hazai szabadrúgást követően az egyik zalai támadó fejjel megcsúsztatta a labdát a kapunktól 6-7 méterre, de Kovácsik magabiztosan védett. 
18.
 
15.Nikolov lépett oda elég keményen Radónak, sárga lap.
10.Továbbra sincs helyzet egyik oldalon sem, kiegyenlített mezőnyjáték zajlik a pályán. 
5.Az első 5 perc mezőnyjátékkal telt el, egyik kapu sem forgott veszélyben eddig. 
1.Mi kezdtük a meccset.
-15.
 
-20.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovácsik - Fiola, Musliu, Vinícius, Hangya - Pátkai, Nikolov - Nego, Hodzic, Petrjak - Nikolics 
-30.Üdvözöljük szurkolóinkat Zalaegerszegről, ahol 17-kor zárt kapus edzőmeccset játszunk. 
Mérkőzés után

Joan Carrillo:

"Egyrészt fontos volt, hogy megnézzük, hogyan állunk szervezettség tekintetében. A védekezésünk mondhatni jól működött, támadásban pedig próbálkoztunk becsülettel, de elég sok technikai hiba csúszott a játékunkba. Két hónap szünet után erre lehetett is számítani. Emellett pedig szerettük volna, ha mindenki teljes intenzitással játszik, ezzel nem is volt semmi probléma. 75 perc után cseréltünk sort, a Budafok ellen értelemszerűen azok a játékosok kapnak majd több lehetőséget, akik ma kevesebbet játszottak, vagy nem léptek pályára. Az edzéseken arra törekszünk, hogy konszolidáljuk a folyamatokat, újra visszajöjjenek azok az alapvető dolgok, amelyek egy csapat működéséhez elengedhetetlenek. Azonban még egy edzőmeccs intenzitása is teljesen más, mint bármelyik edzésé, hiszen ilyenkor éri kellő stresszhatás a labdarúgókat. Értékelem a munkát, amit a játékosok beletettek a meccsbe, amiért jöttünk, azt visszakaptuk ettől a kilencven perctől.”

Márton Gábor ezúttal nem értékelte a találkozót.

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2020. Május 16. 18:55  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Nikolics góljával 1-0-ra nyertünk a ZTE FC otthonában

Egy héttel a szezon újrakezdése előtt lejátszottuk első felkészülési meccsünket. 

Csapatunk 63 nappal a DVTK elleni hazai bajnokit követően játszott ismét futballmeccset, a ZTE FC otthonában léptünk pályára szombat délután felkészülési találkozón. Joan Carrillo a Kovácsik - Fiola, Musliu, Vinícius, Hangya - Pátkai, Nikolov - Nego, Hodzic, Petrjak - Nikolics tizenegyet küldte pályára. 

A több mit két hónapos kihagyás mindkét csapaton meglátszódott, az első félidőben kevés említésre méltó esemény történt, főleg a két tizenhatos közötti mezőnyjátékkal teltek a percek, a kapusoknak nem sok dolguk akadt. A 20. percben kellett Kovácsiknak először védenie, egy szabadrúgás utáni fejest hárított magabiztosan kapusunk. Két perccel később Bobál Gergely tekert nem sokkal kapu mellé 22 méterről egy szabadrúgást.

A 31. percben Nego lőtt a jobb szélről beadás helyett ravasz mód kapura, Demjén azonban vetődve leért a rövid sarokra és védeni tudta a kissé váratlan lövést. A félidő vége előtt nem sokkal Nikolics talált a hazai kapuba, miután az alapvonal környékéről Nego szépen passzolt csatárunkhoz, azonban a játékvezető úgy látta, hogy Nego az alapvonalon túlról hozta játékba Niko-t, ezért nem adta meg a találatot. Nem volt egyébként Pintér sporttársnak könnyű dolga, ugyanis partjelzők nélkül, egyedül vezette a találkozót. 

A második félidő elején Kovácsik nagy bravúrt bemutatva őrizte meg kapunkat a góltól, majd a 60. percben a hazai együttes sort cserélt. Pár perccel később Meshack került ziccerbe, de kapusunk remek ütemben vetődött ki kapujából és ezt a helyzetet is védeni tudta. 

A 74. percben Petrjak szögletét Musliu csúsztatta meg fejjel, a hosszún pedig gólra éhesen érkezett Nikolics és szép mozdulattal talált a ZTE kapujába (0-1).

Az utolsó negyedórát csapatunk az alábbi összeállításban játszotta le: Kovácsik - Tamás, Rus, Mocsi, Stopira - Elek, Nyári - Funsho, Milanov, Zsóri - Szabó.

A 81. percben McWoods tekert 12 méterről a bal felső sarok irányába, Kovácsik hatalmas bravúrral tornázta ki a labdát a léc alól. A hátralévő időben az eredmény már nem változott, csapatunk 1-0-ra nyert a ZTE otthonában. Vasárnap délelőtt 11-kor a MOL Aréna Sóstóban a Budafok ellen lépünk pályára. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek