hu en
MOL Fehérvár FC Végeredmény 5-0
Zalaegerszegi TE FC
Magyar Kupa
Magyar Kupa, 2019-2020
Negyeddöntő - Visszavágó
2020.03.11., Szerda @ 17:30
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó
1731 néző
10 fok, felhős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Bogár Gergő
Asszisztensek:
Vígh-Tarsonyi Gergő, Garai Péter
Tartalék játékvezető:
Lémon Oszkár
Gólbírók:
Solymosi Péter, Erdős József
90 +1.Vége a meccsnek!
90.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Ott az ötödik! Petrjak szögletét Futács megcsúsztatta, a hosszún érkezett Niko, aki közelről a helyére tette a labdát, azaz a ZTE kapujába!
87.Gyors kontra végén Petrjak passzolt Nikolicsnak, aki 17 méterről kapásból lőtt kapura, egy védőről szögletre pattant. 
85.Magabiztosan őrizzük az előnyünket. 
81.Funsho helyére Tamás állt be.
79.Hodzic helyére Futács állt be.
76.
 
72.McWoods helyére Hegedűs állt be. 
70.Ikoba is kapott egy sárgát. 
65.Pátkai kapott sárgát.
63.Babati lövését védte Kovácsik.
62.Kocsis beadását Ikoba közelről kapu fölé emelte. 
61.
 
61.GÓÓÓÓÓÓÓL!

Ott a negyedik! Hodzic passzolt Petrjaknak, aki a bal szélről szépen ívelt középre Nikonak, aki 6 méterről kapura lőtt, a labda a gólvonalon álló védőről pattant pont Hodzic elé, ő pedig közelről a kapuba bombázott. 
55.Ostrek kapott sárgát. 
54.Petrjak egy csel után kapura lőtt 15 méterről, Demjén bravúrral mentett.
53.Stieber beadását Ikoba fejelte kapura, Kovácsik hatalmasat védett. 
49.Katanec kapott sárgát. 
46.Barczi helyett Bedi, Katelaris helyére Stieber állt be. 
46.Folytatódik a meccs. 
45 +1.Vége az első félidőnek. 
45.Egy perc a hosszabbítás. 
44.Kényszerű csere, Fiola helyére Nego állt be.
36.
 
33.Houri parádés labdájával indulhatott kapu felé Petrjak, lapos lövését Demjén bravúrral védte. 
29.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

HIHETETLEN!!!!  Félóra alatt megfordítottuk a párharcot, ráadásul nem is akármilyen góllal. Houri távoli bombája kötött ki a ZTE kapujában!
27.Babati kapott sárgát.
26.
 
26.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Petrjak tört be a 16-oson belülre a bal szélen, majd kapu elé lőtte a labdát, melyet Funsho néhány lépésről a kapuba juttatott. 

26 perc alatt ledolgoztuk kétgólos hátrányunkat. 
23.Ismét Houri szöglete volt veszélyes, a beadást ezúttal Pátkai sarokkal tette pár méterről kapu fölé. 
20.Huhh, ezt megúsztuk!

Ostrek adta be a labdát a 16-os sarkáról, a hosszún becsúszva érkezett Babati, pár méterről azonban szerencsére nem tudta a kapuba juttatni a játékszert. 
16.
 
13.Újabb nagy helyzet!
Houri szögletét ezúttal Musliu fejelte nem sokkal kapu mellé. Nagyon jól kezdtük a meccset!
11.Hodzic pazar labdát adott Funshonak, aki 15 méterről centikkel lőtt csak kapu mellé. 
8.
 
7.GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Houri szögletét Hodzic szenzációsan fejelte 10 méterről a bal felsőbe! Összesítésben 2-1 a ZTE-nek!
5.Hodzic próbálta kiugratni Petrjakot, de egy zalaegerszegi védő lefülelte a passzt. 
1.Mi kezdtük a meccset!
-3.Érkeznek a csapatok! A mieink piros-kékben, a ZTE fehér-kékben. 
-18.
Javában tart már a bemelegítés, kevesebb, mint 20 perc és kezdődik a visszavágó!
-25. 
-30.Bizonytalan ideig a mai lesz az utolsó mérkőzés, melyet szurkolók előtt rendeznek meg. Részletekért kattints ide!
-35."Kovács István meghűlés miatt nincs ma a mérkőzés keretében, várhatóan néhány nap múlva csatlakozhat ismét a kerethez. Juhász Rolandnak visszatértek korábbi gerincproblémái, tíznapos fizikoterápia után állhat ismét edzésmunkába" - tudtuk meg dr. Kovács Tibor csapatorvostól. 
-45.
 
-48.A ZTE múlt héten a kupapárharc első összecsapásán 2-0-ra nyerni tudott hazai pályán, azaz kétgólos hátrányból várjuk a mai visszavágót. 
-50.
 
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat a MOL Aréna Sóstóból. 
Mérkőzés után

Joan Carrillo:

"Gratulálok a játékosoknak a győzelemhez. Nagyon jól játszottak, megérdemelték a továbbjutást. Köszönjük a szurkolóknak is a remek hangulatot, amelyet teremtettek. Tudtuk, hogy nehéz találkozó áll előttünk, tudtuk, hogy nem szabad egyet sem hibázni, mert utána már minimum négy gólt kell szereznünk ahhoz, hogy továbbjuthassunk. Hátul végig nagyon jól koncentráltunk, elől pedig jó megoldásokat választottunk. A csapat sokat dolgozott a továbbjutásért, ennek pedig meg is lett az eredménye. Az első mérkőzéshez képest az volt a különbség, hogy most az első két helyzetből kettőt értékesítettünk. Zalaegerszegen is megvoltak a lehetőségek, főleg az első félidőben, de sok volt a technikai hiba, nem jöttek a gólok, a ZTE pedig szerzett kettőt. Ma minden máshogy alakult, érthetően ezután könnyebb dolgunk volt."

Vezetőedzőnket a zárt kapus folytatásról, valamint Nikolics Nemanja jó formájáról is kérdezték a sajtótájékoztatón.

"Számomra is nagyon fontosak a szurkolók. Ha ők a csapat mögött vannak, a játékosok is képesek jobb teljesítményre képesek. Azonban ez egy olyan probléma most, amely az egész társadalmat érinti, itt emberek egészségéről van szó. Nem tudunk mit tenni, követnünk kell az illetékes hivatalok és kormányok rendelkezéseit. Nikonál nem csak a góljai fontosak, hanem az is, hogy milyen fontos a személyisége az öltözőben és a csapaton belül. De rajta kívül is vannak remek játékosaink. A mai meccs után is beszélhetnénk Ivan Petrjakról, Funshoról vagy éppen Armin Hodzicsról is. Szóval számunkra a csapat és annak építése a legfontosabb."

Márton Gábor:

"Rövid leszek, túl sokat nem tudok mondani egy ilyen mérkőzés után, valószínűleg nem is kéne...Teljesen megérdemelt a Vidi győzelme és a továbbjutása is. Volt egy-két játékos, akinek nagyon rossz volt a hozzáállása. Ha néhány siker után elhisszük, hogy mi nagyon jók vagyunk, annak ez a vége. Kétgólos előny után meglepetés volt ez a teljesítmény. Nem a vereséggel van bajom, az előfordulhat, hanem hogy hogyan kaptunk ki. Nincs értelme kifogást keresnünk, esélyünk sem volt ma."

Magyar Kupa
Magyar Kupa, 2019-2020
Negyeddöntő - Visszavágó
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2020. Március 11. 19:30  -  Szerző: molfehervarfc.hu  -  
TUDÓSÍTÁS
5-0-ra győztünk a ZTE elleni kupavisszavágón

Hodzic kétszer, Funsho, Houri és Nikolics egyszer voltak eredményesek. 5-2-es összesítéssel jutottunk az elődöntőbe.

Csapatunk szerdán 17.30-tól fogadta a ZTE FC-t a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. A vendégek 2-0-ra megnyerték az első találkozót, így előnyből várhatták a mérkőzést.

A 7. percben Houri szögletét Hodzic védhetetlenül fejelte a bal felsőbe (1-0).

A 11. percben Funsho, a 13. percben Musliu előtt adódott gólszerzési lehetőség, de ezek kimaradtak. A ZTE a 20. percben egészen közel került az egyenlítéshez, de Babati centikkel lemaradt Ostrek lapos beadásáról. A 26. percben összesítésben egyenlítettünk, Petrjak balról, laposan adott középre, Funsho pedig közelről a hálóba lőtt (2-0).

Három perccel később Houri hatalmas gólt lőtt 24 méterről a kapu bal oldalába, félóra kellett, hogy nálunk legyen az előny (3-0). 

A 33. percben Houri parádés labdájával indulhatott kapu felé Petrjak, a lapos lövést Demjén bravúrral védte. A félidő hátralévő részében nem forogtak veszélyben a kapuk, így 3-0-s eredménnyel mehettünk szünetre.

A második félidő 8. percében Stieber beadását Ikoba fejelte kapura, Kovácsik hatalmasat védett. Egy perccel később Petrjak egy csel után kapura lőtt 15 méterről, Demjén bravúrral mentett. A 61. percben jött a negyedik Vidi-gól: Hodzic passzolt Petrjaknak, aki a bal szélről szépen ívelt középre Nikonak, ő 6 méterről kapura lőtt, a labda a gólvonalon álló védőről visszapattant Hodzic elé, ő pedig közelről a kapuba bombázott (4-0).

A 62. percben Kocsis beadását Ikoba közelről kapu fölé emelte, majd Babati lövését védte Kovácsik. Magabiztosan őriztük előnyünket, kicsit visszafogottabban folyt a meccs, aztán a végén megint rákapcsoltunk. A 87. percben gyors kontra végén Petrjak passzolt Nikolicsnak, aki 17 méterről kapásból lőtt kapura, egy védőről szögletre pattant. Két perccel később Petrjak szögletét Futács megcsúsztatta, a hosszún érkezett Niko és közelről megszerezte az ötödik találatunkat (5-0)!

5-0-ra győztünk, 5-2-es összesítéssel jutottunk a Magyar Kupa elődöntőjébe.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek