hu en
FC Winterthur Végeredmény 1-0
MOL Fehérvár FC
Barátságos
Barátságos, 2019-2020
Téli felkészülési mérkőzések - Marbellai edzőtábor
2020.01.10., Péntek @ 16:00
Sotogrande

0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.GÓL!

A gyorsan elvégzett szöglet után a beadást tisztáztuk, de Gundel-Takács kissé kint maradt, így Radice a kapuba emelt, Musliu már csak beljebb tudta segíteni a labdát.
89.Mahammid beadásába Tamás lépett bele, szöglet.
87.Mahamidet kellett ápolni.
84.Mahamid vitte le az alapvonalra egy kényszerítő után, bepasszát Tamás Olivér tisztázta.
83.Nego beadását blokkolták, szöglet.
82.Zsóri éles szabadrúgására Stopira elemi erővel robbant be és a hálóba fejelt, de ismét emelkedik az asszisztens zászlaja.
79.Radice beadása suhant el keresztbe.
76.Bamgboye verekedte be magát von Niederhausern mellett erőszakosan, majd Zsórit találta meg középütt. Támadónk átvétel után erősen lőtt, Kochról kipattant.
75.Pátkai-Futács-Bamgboye koprodukció végén utóbbi még középre játszott volna helyzetben, de Koch keresztezett.
74.
 
70.Szabó Levente állt be Fiola Attila helyett.
68.Negót faultolták, Zsóri elvégezte a jobb oldali szabadrúgást, jól vágódott a labda, de végül elkerülte a hosszú felsőt.
64.Sliskovic tüzelt bal oldalról jobbal, Gundel-Takács mentett szépen, majd a felpattanó labdát el is ütötte.
62.
 
61.Roth rántotta le Zsórit. A szabadrúgással Pátkai gyorsan kiugratta Bamgboyét. Milosavljevic nem tudta begyűjteni a labdát, csak belepiszkált, Bamgboye így beadhatott, de nem talált társat.
60.Nyári mentett egy beadásnál, szöglet.
58.Pátkai vágta ki a lapos szögletet.
58.Sliskovic végezhet el szögletet.
55.Stopirát szerelték, vissza is pattant rá a labda, kirúgás következik.
49.Stopira vett át rosszul egy labdát ígéretes helyzetben, így odaértek a védők.
46.A Winterthur 10 helyen cserélt, Roth maradt. Az összeállításuk: Milosavljevic - von Niederhausern, Koch, Roth, Wild - Taipa - Radice, Sliskovic, Saliji, Bdarney - Mahamid.
46.Joan Carrillo 9 helyen változtatott a félidőben, Gundel-Takács és Fiola maradtak, az összeállítás a következő lett: Gundel-Takács - Fiola, Tamás O., Musliu, Stopira - Nego, Nyári, Pátkai - Zsóri, Futács, Bamgboye.
46.Folytatódik a mérkőzés!
45 +1.Vége az első játékrésznek, 0-0 az állás.
45.Nikolov éles, erős szabadrúgását Spiegelnek kellett kitolnia.
44.Petrjakkal szabálytalankodnak a védők.
42.Juhász fejelte ki a sarokrúgást.
42.Vinícius mellett ért el szögletet a Winterthur.
40.Milanov harcolt ki szabadrúgást.
38.
 
36.Tetszetős akciónk végén Szabó Bálint játszott Hangyához, aki megtalálta középen Hodzic-ot. Támadónk átvétel után tisztán lőtt, Spiegel fölétornázta a kísérletet.
33.Davide Calla beadása Nunót kereste, Elek és Vinícius együttes erővel szereltek.
30.Milanov szögletét Elek megcsúsztatta, Fiola a hosszún csukafejessel a kapuba bólintott, az asszisztens lest jelez.
29.Fiola lövése pattant meg, szöglet.
27.A szabadrúgás után kontrázott a Winterthur, Nuno da Silva keresztpasszát Roberto Alves lekészítette Buessnek, aki 17-ről lőtt, Gundel-Takácsnak nem okozott gondot a kísérlet.
26.Hamdiu rántotta le Petrjakot.
26.Milanov 25 méteres kísérlete kerülte el a kaput.
25.Doumbia buktatta Petrjakot, szabadrúgás 25 méterről, középről.
20.
 
17.Nuno da Silva kapott egy felívelést védelmünk mögött, lefejelte a berobbanó Buessnek, aki ziccerben volt, de les miatt megállította az akciót a játékvezető.
15.Roberto Alves lőtte rá a szabadrúgást, elkerülte a kaput.
14.Buess harcolt ki szabadrúgást a tizenhatosunk vonalától néhány centire.
11.A szögletet tisztázták.
10.Milanov ugratta ki a bal oldalon Petrjakot, aki középre adott, de Hodzic elől Lekaj nagyot mentett, szöglet.
8.Juhász mentett Nuno da Silva elől utolsó pillanatban.
6.Milanov szabadrúgását Vinícius fejelte rá, de Buess tisztázott.
3.Nuno da Silva lövése nem talált kaput.
1.Elkezdődött a mérkőzés!
-2.A kézfogások zajlanak.
-10.A Winterthur kezdője az alábbi: Spiegel - Hamdiu, Roth, Lekaj, Schattin - Calla, Arnold, Doumbia - R. Alves, Nuno da Silva - Buess.
-20.Mindkét együttes javában melegít már, ráadásul arra is lehetőség van, hogy egy másik pályát használjanak ehhez, mint amin 16 órától lejátsszák majd az évnyitót.
-25.Vinícius Paulo július 3. után először léphet pályára súlyos sérülését követően.
-30.Gundel-Takács Bence a Budaörs ellen 6-0-ra megnyert edzőmérkőzés után másodszor kap lehetőséget első csapatunk kapujában.
-35.A Winterthur a svájci másodosztály 6. helyén áll.
-40.Kapusaink már melegítenek.
-45.
 
-50.Joan Carrillo kezdőcsapata az alábbi: Gundel-Takács - Fiola, Juhász, Vinícius, Hangya - Nikolov, Elek, Szabó B. - Milanov, Hodzic, Petrjak.
-60.Köszöntjük szurkolóinkat Sotograndéból, ahol együttesünk 16 órai kezdettel játssza 2020 első mérkőzését! Ellenfelünk a svájci másodosztályú FC Winterthur lesz.
Mérkőzés után

Joan Carrillo:

„A játékosok jó munkát végeznek az edzőtáborban, a mai nap folyamán is egy edzésen már túl volt a keret délelőtt. Ma több dolgot is kipróbáltunk, például különböző játékrendszerekben is játszottunk, a játékosok pedig jól reagáltak a kéréseinkre. Van még idő kijavítani a hibákat, a lényeg, hogy január 25-ére a Honvéd ellen készen legyen a csapat, mind taktikailag, mind pedig az erőállapotot illetően.”

A Winterthur elleni találkozón több fiatal játékos is lehetőséget kapott a szakmai stábtól.

„A fiatalok hozzáállása is remek volt, ráadásul ma nem feltétlenül az eddig megszokott posztjukon kaptak szerepet – például Szabó Bálint baloldali belső középpályást játszott, Tamás Olivér három belsővédős rendszerben állt helyt. Szabó Levente is jól szállt be előre második csatárnak, Nyári Patrik pedig egy olyan típusú játékos, aki el tudja kérni a labdát középen, és meg tudja játszani azt.”

Ralf Loose:

„Mondhatjuk, hogy az első félidőben a kezdőcsapatunk játszott, de persze még a felkészülés elején járunk, sok minden változhat. Úgy érzem, az egész meccset egyre jobban kézben tartottuk, a második játékrészben pályára lépők is jó teljesítményt nyújtottak. Örülök, hogy nyertünk, számunkra ez egy jó eredmény. A tavasz folyamán szeretnénk feljebb kerülni a tabellán, valamint még állunk a Svájci Kupában is, ott is szeretnénk további meglepetéseket okozva minél tovább eljutni.”

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2020. Január 10. 17:59  -  Szerző: Guber Péter  -  
TUDÓSÍTÁS
Vereség a Winterthur ellen

Az utolsó percben kapott góllal maradtunk alul.

 

A 2020-as év első meccsére Sotograndéban került sor, ellenfelünk a svájci másodosztályban szereplő Winterthur volt. A kezdőcsapatban a Gundel-Takács Bence – Fiola, Juhász, Vinícius, Hangya – Elek, Nikolov, Szabó B. – Milanov, Hodzic, Petrjak tizenegy kapott lehetőséget a szakmai stábtól.

Az első szép támadásunkra a 10. percig kellett várni, ekkor Milanov indította Petrjakot, aki lefutotta hátvédjét, beadására Nikolov érkezett volna, de Lekaj szögletre mentett. Negyed óra játék után a tizenhatos sarkánál szabadrúgáshoz jutottak a svájciak, a labda mögé Roberto Alves állt, de lövése elkerülte a kaput. Tíz perccel később Milanov szabadrúgása sem okozott veszélyt. A 27. percben gyors ellentámadást vezetett a Winterthur, amelynek végén Buess próbálkozását védte Gundel-Takács. A 30. percben Milanov szögletét Elek megcsúsztatta, Fiola a hosszún csukafejessel a kapuba bólintott, de az asszisztens lest jelez. A 36. percben Szabó Bálint játszotta a labdát Hangyához, aki Hodzic-hoz továbbította azt. Bosnyák csatárunk erős lövése a léc alá, de középre tartott, így Spiegel hárítani tudott. A félidő végén Nikolov szabadrúgása pattant meg a sorfalon, a svájci kapus ezt a lövést is hatástalanította, így 0-0-ás döntetlennel zárult az év első negyvenöt perce.

A szünetben mindkét szakvezető majdnem sort cserélt, Vidi-mezben a Gundel-Takács Bence – Fiola, Tamás O., Musliu, Stopira – Nego, Nyári, Pátkai – Zsóri, Futács, Bamgboye összeállítású csapat folytatta a pályán.

A második játékrész első igazi nagy helyzetére a 64. percben került sor, ekkor Sliskovic 14 méteres, lapos lövésére ért le lábbal Gundel-Takács. Négy perccel később Zsóri végzett el szabadrúgást az oldalvonal mellől, jól csapódott a labda, de végül nem kellett játékba avatkoznia a svájciak cserekapusának, Milosavljevic-nek. A 82. percben Zsóri szabadrúgására Stopira érkezett remekül, a hálóba is fejelte a labdát, de ezt a találatunkat sem adták meg lesállás miatt. A mérkőzés hajrájában Radice egy szögletet követően megszerezte ellenfelünk számára a vezetést, egyben a győztes gólt is (0-1), a Winterthur nyerte a péntek délutáni edzőmérkőzést.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek