hu en
Budapest Honvéd FC Végeredmény 1-1
MOL Fehérvár FC
OTP Bank Liga
Bajnokság, 2019-2020
Tavaszi szezon - 28. forduló
2020.06.09., Kedd @ 21:05
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
646 néző
20 fok, felhős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Csonka Bence
Asszisztensek:
Medovarszki János, Bornemissza Norbert
Tartalék játékvezető:
Márkus Tamás
Gólbírók:
Pintér Csaba, Szilágyi Sándor
90 +3.Vége a meccsnek!
90.3 perc a hosszabbítás. 
90.Ugrai helyére Cipf állt be.
88.Moutari lőtt 15 méterről kapu fölé. 
87.A két cserejátékos hozta össze a hazai helyzetet, Moutari futott le mindenkit a jobb szélen, majd Nagynak passzolt vissza, aki Juhászba lőtte a labdát. 
83.Gazdag helyére Nagy, Szendrei helyére pedig Moutari állt be.
81.Funsho helyére Futács állt be.
80.
 
77.Hangya beadása eljutott a hosszú oldalon üresen érkező Nikolicshoz, aki 7 méterről kapu mellé lőtt. 
74.Houri szöglete után Stopira fejelt kapura, Tujvel nagyot védett. 
72.Musliu biceg le, Vinícius váltja.
67.Ivószünet. 
65.Lanzafame helyett Kesztyűs, Kovács helyett Houri, Pátkai helyett pedig Hodzic állt be. 
63.GÓL!

Gazdag vezethette a labdát a kapunkra, Kovácsik a hazai játékos közeli lövését bravúrral védte, azonban nem szabadult fel a kapunk, Ugrai megszerezte a labdát a 16-osunkon belül, tolt rajta kettőt, majd a léc alá bombázott 12 méterről. 
57.Kamber távoli lövése kerülte el a kapunkat. 
55.Ugrai 18 méterről, szemből lőtt laposan kapura, Kovácsik magabiztosan védett. 
54.
 
49.A második félidő első helyzete a hazaiak előtt adódott, Ugrai 11 méterről, a bal szélről lőtt kapura, a labda az oldalhálót zörgette meg. 
46.Folytatódik a meccs, a Honvéd cserélt a szünetben: Aliji helyére Uzoma állt be.
45 +6.Véget ért a több mint félszáz perces első félidő. 
45.6 perc a hosszabbítás az első félidő végén. 
41.Lanzafame kapott remek kiugratást, egyedül vezethette a labdát a kapunkra, de Kovácsik remek ütemben vetődött ki, és védte a közeli lövést. 
37.Pátkai sárgult be.
33.Lanzafame volt ravasz, és a félpályáról próbált a kapuba emelni, de az olasz támadó 45 méterről célt tévesztett.
29.Ugrai kapott sárgát. 
27.
 
25.Tujvel fejét be kellett kötözni, de folytatni tudja a játékot. 
20.Közben Lovric kapott sárgát. 
18.Tujvel kivédte Nikolics büntetőjét, és a kipattanót is hárította a Vidi ex-kapusa, aki az esetnél Nikoval ütközött és megsérült, ápolni kell.
17.Tizenegyes! Szép játék végén Nikolics adott laposan középre, a becsúszó Mezgrahni kézzel ért a labdához. 
10.Remek futball-hangulatot varázsol a két tábor az MTK stadionjába. 
6.Ez volt Niko 91. vidis bajnoki találata, már csak 20 gólra van Szabó József rekordjától!
5.
 
4.GÓÓÓÓL!

Gyorsan vezetést szereztünk! Funsho tekert a 16-os sarkáról a kapu előterébe, Petrjak szép mozdulattal, sarokkal készítette le a labdát Nikolicsnak, aki 16-ról, ballal kilőtte a bal alsót! 
1.Mi kezdtük a meccset!
-2.A mieink fehérben, a hazaiak piros-feketében lépnek pályára ma este. 
-15.
 
-30.Nego Loic 5 sárga lapos eltiltás miatt nincs ma a keretben. 
-35.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-40. 
-45.Íme a mai kezdőnk: Kovácsik - Hangya, Juhász, Musliu, Stopira - Pátkai, Elek - Funsho, Kovács, Petrjak - Nikolics
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat az Új Hidegkuti Nándor Stadionból, ahol 21:05-kor a kupagyőztes Bp. Honvéd ellen játszunk bajnoki meccset. 
Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2020. Június 09. 23:20  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Döntetlen a Honvéd ideiglenes otthonában

Nikolics korai góljára Ugrai válaszolt a második félidőben. 

Kedden este a kupagyőztes Bp. Honvéd ideiglenes otthonába, az Új Hidegkuti Nándor Stadionba látogattunk az OTP Bank Liga NB I 28. fordulójában. Joan Carrillo öt helyen változtatott a legutóbbi, Kisvárda elleni győztes csapaton. Nego Loic öt sárga lapos eltiltás miatt nem lehetett ma a keretben, rajta kívül Rus, Vinícius, Nyári és Houri sem volt ott a kezdőben, helyettük Hangya, Juhász, Elek, Kovács és Funsho viszont igen.

Bő egy órával a kezdő sípszó előtt hatalmas eső zúdult a pályára, körülbelül 20 percig tartott a zivatar, ennek ellenére kiváló minőségű talaj várt a csapatokra. A Vidit 100 lelkes fehérvári drukker kísérte el a fővárosba - klubunk ennyi jegyet kapott erre a találkozóra - és a Honvédot is sokan biztatták a lelátóról. 

Kiválóan kezdtük a meccset, a 4. percben Funsho a 16-os sarkáról tekert kapu elé, Petrjak pedig szép mozdulattal, sarokkal készítette le a labdát Nikolicsnak, aki 16 méterről, ballal kilőtte a bal alsót, Tujvelnek nem volt esélye (0-1). Ez volt támadónk 91. vidis gólja. 

A 18. percben majdnem meglett támadónk 92. fehérvári találata is, ugyanis egy szép játék végén laposan középre adott csatárunk, azonban a becsúszó hazai védő, Mezgrahni kézzel ért a labdához, a játékvezető pedig határozottan a 11-es pontra mutatott. A labda mögé Nikolics állt, lövését azonban Tujvel bravúrral védte, a kipattanó Pátkai elé került, de az ex-fehérvári hálóőr az ismétlést is hárította. Az esetnél Nikolics ütközött Tujvellel, akit percekig ápoltak, szerencsére azonban folytatni tudta a játékot. 

A 33. percben a Honvéd olasz támadója, Lanzafame volt ravasz, és a félpályáról próbálta a kapujából kinn álló Kovácsik fölött beívelni a labdát, de a lövés kapu mellé szállt. A 41. minutumban Lanzafame kapott remek kiugratást, egyedül vezethette a labdát a kapunkra, de Kovácsik nagyszerű ütemben vetődött ki, és védte a közeli lövést. Az első félidő végén 6 percet hosszabbított a játékvezető, de újabb helyzetet a szünetig már nem láthattunk. 

A második félidőt a Honvéd kezdte jobban, a 49. percben Ugrai 11 méterről, a bal szélről lőtt kapura, a labda az oldalhálót zörgette meg. Az 55. percben ismét Ugrai veszélyeztetett, 18 méterről, középről laposan lőtt kapura, Kovácsik védett. 

A 63. percben Gazdag vezethette a labdát a kapunkra, Kovácsik a hazai játékos közeli lövését bravúrral védte, azonban nem szabadult fel a kapunk, Ugrai megszerezte a labdát a 16-osunkon belül, tolt rajta kettőt, majd a léc alá bombázott 12 méterről (1-1). 

A 74. percben előbb Tujvel bravúrral védte Stopira fejesét, majd 3 perccel később Funsho beadása találta meg a hosszún üresen érkező Nikolicsot, csatárunk azonban 7 méterről kapu mellé lőtt. Az utolsó percekben a Honvéd két cserejátékosa, Moutari és Nagy hoztak össze egy helyzetet, de utóbbi lövését Juhász blokkolni tudta, így maradt az 1-1. 

Csapatunk legközelebb vasárnap este az Újpestet látja vendégül a MOL Aréna Sóstóban. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek