hu en
MOL Fehérvár FC Végeredmény 2-0
Kisvárda Master Good
OTP Bank Liga
Bajnokság, 2019-2020
Tavaszi szezon - 27. forduló
2020.06.06., Szombat @ 19:00
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó
1325 néző
19 fok, felhős
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Andó-Szabó Sándor
Asszisztensek:
Tóth II. Vencel, Garai Péter
Tartalék játékvezető:
Király Krisztián
Gólbírók:
Bogár Gergő, Iványi Zoltán
90 +4.Vége a meccsnek, magabiztos győzelem, értékes 3 pont!
90.4 perc a hosszabbítás. 
89.Gosztonyi kapott sárgát.
88.
 
87.GÓÓÓL!

Funsho adott óriási labdát Nikolicsnak, aki magabiztosan értékesítette a ziccert.
85.Gosztonyi kínálta meg Kovácsikot egy távoli bombával, kapusunk magabiztosan védett. 
84.Nego helyére Kovács állt be.
83.Bertucci helyére Jefferson állt be.
81.Dombó ezúttal Funsho ziccerét védte nagy bravúrral. 
75.Nego az alapvonal mellől passzolt vissza Nikolics elé, aki 10 méterről, kapásból kapura lőtt, Dombó óriásit védett. 
72.Rus helyére Hangya állt be. 
71.
 
68.Ivószünet.
67.Stopira beadásáról maradt le a gólra éhesen bevetődő Nikolics a kisvárdai kapu előterében. 
63.Hej kapott sárgát. 
62.Csere nálunk is, Nyári, Petrjak és Houri jöttek le, helyettük Elek, Hodzic és Funsho a pályán. 
59.Négyet cserélt a Kisvárda. 

Lejött Stavros, Viana, Melnyik és Bumba helyükre Kovácsréti, Gosztonyi, Tischler és Jelena álltak be.
55.
 
52.Fél perc alatt két nagy Vidi-helyzet! Előbb Pátkai lőtte kapu mellé 16 méterről a Stopirától kapott labdát, majd nem sokkal később Nikolics passzolt Perjaknak, aki 15-ről laposan kapura lőtt, Dombó védett. 
48.Houri kapott sárgát. 
47.Kisvárdai helyzet! Viana elé került a labda, aki 6 méterről, kapásból alig lőtt kapu fölé. 
46.Folytatódik a meccs. 
45 +2.Vége az első félidőnek. 
45 +1.Viana kapott sárgát. 
45.Kettő perc lesz a ráadás az első félidő végén. 
43.Nego is besárgult. 
41.Stopira kapott sárgát. 
35.Egyelőre a szögletek után nem veszélyes a Kisvárda, de a 0-7-es szögletarány jól bizonyítja, hogy nem védekezni küldte Bódog Tamás pályára a csapatát. 
34.Jöhet a 7. sarokrúgás is...
33.Féltucat szögletnél járnak a vendégek. 
31.Stopira beadását Niko fejelte közelről kapura, Dombó nagyot védett, de közben a partjelző már lest jelzett. 
30.
 
27.Houri vezette a jobb szélről befelé a labdát, majd 22-ről ballal kapura lőtt, Dombó védett. 
24.Ivószünet!
23.Szélről érkező beadást Stavros Tsoukalas elegáns mozdulattal, sarokkal tette kapura 8 méterről, Kovácsik hatalmasat védett. 
20.Nyári kapott sárgát. 
17.
 
16.GÓÓÓÓL!

Stopira nyert meg egy fejpárbajt a félpályánál, Houri csapott le a labdára, vezette egy darabig, majd zseniális lyukpasszal hozta Negot helyzetbe, aki 13 méterről nem hibázott. 
9.Stavros lőtt 14 méterről kapura, Pátkai és Rus közös erővel blokkolták a lövést, szöglet. 
8.
 
6.Kapufa! 
Kisvárdai szabadrúgást követően Ene fejelt kapura a hosszú oldalról, a labda a jobb kapufáról pont Kovácsikhoz pattant.
5.A vendégekkel kapcsolatos érdekesség, hogy a kezdőben ott van a 27 esztendős Baranyai Ádám, akinek a mai az első NB I-es bajnokija.
1.A Kisvárda kezdte a meccset!
-5.Milanov és a 21. születésnapját ma ünneplő Szabó Levente könnyebb sérülés miatt nincsenek a keretben, de jövő héttől már ismét edzeni fognak - tájékoztatott bennünket dr. Kovács Tibor csapatorvos. 

Fiola Attila pedig a Paks elleni bajnokin sérült meg, ő szintén nincs a mai meccskeretben. 
-15.
 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-45.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovácsik - Rus, Musliu, Vinícius, Stopira - Pátkai, Nyári - Nego, Houri, Petrjak - Nikolics
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat a MOL Aréna Sóstóból, ahol 19-kor a Kisvárda ellen lépünk pályára. 
Mérkőzés után

Joan Carrillo:

„Nagyon fontos győzelmet aratott a csapat egy jó Kisvárda ellen. Az első félidőben sok hibával játszottunk, nem volt könnyű három döntetlen után pályára lépni, ekkor nem ment annyira a játék, de a vezetést sikerült megszerezni. A második félidőben az előny birtokában felszabadultabb, támadóbb focit mutattunk be, sok lehetőségünk volt, és megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak, nagyon kellett az öltözőnek a siker. Azon dolgozunk minden nap, hogy a második játékrészben mutatott domináns játékot hosszabb periódusokban is be tudjuk mutatni, ehhez magabiztos játékosokra van szükség, de ez a győzelmekkel majd jönni fog. Még egyszer gratulálok a csapatnak a teljesítményhez és Nyári Patriknak is, aki a Vidiben először volt kezdő NB I-es találkozón.”

Bódog Tamás:

„Gratulálok a Vidinek, megérdemelten nyertek a második félidőben több helyzetük volt. Az első félidőben viszont megmutattuk, mire vagyunk képesek, akkor nekünk volt több lehetőségünk. A gól után viszont csak mentünk az eredmény után, de nem tudok rossz szót mondani a csapatomra, próbálkoztak, mentek előre. Fájó volt az, hogy a második félidő elején talán meg kellett volna kapnunk a lehetőséget arra, hogy eggyel többen legyünk a pályán, úgy gondolom, hogy a magas láb az magas láb, magyarul szólva szétrúgták a Jelena Ricsinek a fejét, de ez van. De a helyzetek alapján megérdemelten nyert a Vidi, jó játékosokból áll, sok sikert nekik a folytatáshoz!”

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2020. Június 06. 21:10  -  Szerző: molfehervarfc.hu  -  
Kétgólos győzelem a Kisvárda ellen

Az első félidőben Nego, a másodikban Nikolics volt eredményes.

Az OTP Bank Liga 27. fordulójában a hetedik helyezett Kisvárda látogatott a MOL Aréna Sóstóba. Az idei szezonban már kétszer találkoztunk a szabolcsi együttessel, mindkétszer nyertünk. Joan Carrillo ezúttal a Kovácsik - Rus, Musliu, Vinícius, Stopira - Pátkai, Nyári - Petrjak, Houri, Nego - Nikolics kezdőt küldte pályára.

Vendég helyzettel indult a meccs, egy szabadrúgást követően Ene fejelt kapura a hosszú oldalról, a labda a jobb kapufáról pont Kovácsikhoz pattant. Három perccel később Tsoukalas lőtt 14 méterről kapura, Pátkai és Rus közös erővel blokkolták a lövést. A 16. percben megszereztük a vezetést: Stopira nyert meg egy fejpárbajt a félpályánál, Houri csapott le a labdára, vezette egy darabig, majd zseniális lyukpasszal hozta helyzetbe Negot, aki 13 méterről nem hibázott (1-0).

A 23. percben egy szélről érkező beadást Tsoukalas szép mozdulattal, sarokkal tette kapura 8 méterről, Kovácsik hatalmasat védett. Az első félóra végén Houri vezette a jobb szélről befelé a labdát, majd 22-ről ballal kapura lőtt, Dombó védett. Néhány minutummal később Stopira beadását Niko fejelte közelről kapura, Dombó nagyot védett, de közben a partjelző már lest jelzett. Ez volt az első játékrész utolsó nagyobb lehetősége.

Szünetben nem cseréltünk, a kezdő tizenegy folytatta a találkozót. A második félidő is kisvárdai helyzettel kezdődött, Viana elé került a labda, aki 6 méterről, kapásból alig lőtt kapu fölé. Az 52. percben aztán két nagy Vidi-helyzetet is láthattunk: előbb Pátkai lőtte kapu mellé 16 méterről a Stopirától kapott labdát, majd nem sokkal később Nikolics passzolt Petrjaknak, aki 15-ről laposan kapura lőtt, Dombó védett. Negyedórával később Stopira beadásáról maradt le a bevetődő Nikolics a kisvárdai kapu előterében. A 75. percben Hodzic ívelése után Nego az alapvonal mellől passzolt vissza Nikolics elé, aki 10 méterről, kapásból kapura lőtt, Dombó óriásit védett. Hat perccel később a vendégek kapusa Funsho ziccerét hárította bravúrral. A 85. percben Gosztonyi lövését fogta Kovácsik, két perccel később pedig megdupláztuk előnyünket: Funsho adott óriási labdát jobbról a hosszún érkező Nikolicsnak, aki magabiztosan értékesítette a ziccert (2-0).

A négyperces ráadásban már nem forogtak veszélyben a kapuk, csapatunk 2-0-ra győzött a Kisvárda ellen. Legközelebb kedden este, 21.05-kor lépünk pályára, a Honvéddal találkozunk idegenben.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek