hu en
Debreceni VSC Végeredmény 1-1
MOL Fehérvár FC
OTP Bank Liga
Bajnokság, 2019-2020
Tavaszi szezon - 19. forduló
2020.02.05., Szerda @ 18:00
Debrecen, Nagyerdei Stadion
1720 néző
5 fok, szeles
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Bogár Gergő
Asszisztensek:
Albert István, Buzás Balázs
Tartalék játékvezető:
Csatári Tibor
Gólbírók:
Erdős József, Radványi Ádám
90 +2.Vége a meccsnek!
90.Petrjak kapott sárgát.
87.Houri tekert kapura, Kosicky vetődve védett. 
82.Elek helyére Futács állt be.
81.GÓL!

Bódi értékesítette a büntetőt!
80.Büntető a DVSC-nek! Szécsi esett el Stopira mellett a 16-oson belül, 11-es és sárga.
77.Funsho helyére Houri, Csősz helyére pedig Kundrák állt be.
71.Vinícius is besárgult.
71.Pátkai lövését védte szépen Kosicky.
70.Funsho kapott sárgát. 
69.Bódi ismét kapu irányába lőtt egy szögletet, megint Kovácsik védett.
68.Adeniji helyére Haruna állt be. 
66.Ismét Hodzic! Kovács passzát követően éles szögből lőtt kapu mellé támadónk, majd nem sokkal később 14 méterről is próbálkozott, ezt azonban Kosicky védeni tudta. 
65.Kovács passzolt az üresen érkező Petrjaknak, akinek lövése egy védőről Hodzic elé pattant, csatárunk azonban csak elpöckölni tudta a játékszert, amit végül a hazai kapus megkaparintott. 
60.Varga helyére Milunovic állt be. 
59.Varga beadását követően Bódi fejelt kapura öt méterről, Kovácsik nagyot védett. 
58.Petrjak adott be remekül, Hodzic szépen vette át a labdát, már lövésre lendült a lába, amikor ott termett egy hazai védő, és elvette Hodzictól a labdát. 
53.
 
48.Bódi kapott sárgát. 
46.Csere nélkül folytatódik a meccs.
45.A félidő utolsó momentumaként Szécsi lőtt 14 méterről, nagy helyzetben alig kapu mellé. 
43.Varga Kevin vette célba 25 méterről a kapunkat, a debreceni játékos alig tévesztett célt, veszélyes volt! 
40.Stopira ezúttal az alapvonal mellől, éles szögből lőtt kapura, Kosicky nagyot védett. 
38.Stopira vette észre, hogy a debreceni kapus elhagyta őrhelyét, balhátvédünk pedig 45-ről rá is emelte a labdát, amely a kapu tetejére pottyant - szép helyzetfelismerés, majdnem jó kivitelezés.
34.Petrjak szabadrúgását követően Stopira érkezett veszélyesen a hosszú saroknál, de nm sikerült elcsípnie a labdát. 
30.Hodzic ezzel a találattal utolérte Feczesin Róbertet az NB I góllövő listájának élén 8 góllal. 
28.
 
27.GÓÓÓÓÓÓL!

Szép támadást vezettek fehér mezes játékosaink a jobb szélen, melynek végén Fiola szolgálta ki Hodzicot, aki ziccerben nem hibázott.
25.Petrjak távoli lövését szépen védte a debreceniek kapusa. 
24.
 
23.Adeniji lőtt az ötösről kapu mellé egy szélről érkező beadást. 
22.Bódi tekert egy szögletet kapura, Kovácsik a léc alól kipiszkálta a labdát. 
19.Szécsi cselezett  bal szélről befelé, majd 17 méterről kapu mellé lőtt. Még ugyanebben a percben Adeniji került nagy helyzetbe, lövését Kovácsik bravúrral védte. 
16.Adeniji került gólhelyzetbe, de Stopira az utolsó pillanatban szerelni tudta a hazaiak játékosát. 
13.Ma délelőtt már rendeztek Debrecenben egy Debrecen-Vidi összecsapást, ugyanis NB III-as csapatunk ezen a héten Gyulán edzőtáborozik, ma délelőtt pedig a DVSC II ellen játszott edzőmeccset Tímár Krisztián csapata itt Debrecenben. A találkozót 1-0-ra a hazai együttes nyerte meg. A Vidi II természetesen a helyszínen tekinti meg az NB I-es csapat bajnokiját. 
9.Petrjak egy csel után 16 méterről célba vette a jobb alsót, Kosicky nagyot védett. 
6.Hodzic passzolt a debreceni ötösről visszafele az érkező Stopirának, aki 10 méterről fölé lőtt. 
3.A mai meccsünket ide kattintva élőben is nézheted!
1.Mi kezdtük a meccset!
-2.Érkeznek a csapatok!
-10.
 
-20.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. A nagy erejű szél egyik csapatot sem fogja ma este segíteni. 
-30. 
-45.Gratulálunk támadónknak, Futács Márkónak, akinek a mai napon született meg második kislánya, Futács Bella. Sok boldogságot, jó egészséget! 
-50.Íme a mai kezdőnk: Kovácsik - Fiola, Musliu, Vinícius, Stopira - Pátkai, Elek - Bamgboye, Kovács, Petrjak - Hodzic
-55.
 
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat a debreceni Nagyerdei Stadionból, ahol 18-kor kezdődik a DVSC - Vidi bajnoki mérkőzés. 
Mérkőzés után

Joan Carrillo:

"Minden tiszteletem a Debrecené, de most az az érzésem, hogy elveszítettünk két pontot. Az első félidő jól sikerült, nálunk volt az irányítás, megszereztük a vezetést, valamint voltak további lehetőségeink is. A második játékrész már nyitottabb volt, de kontrolláltuk a meccset továbbra is, alakítottunk ki ekkor is több helyzetet, de nem tudtuk befejezni a találkozót. Ilyenkor élni kell az esélyekkel, és le kell zárni a meccset, különben az történik, amit ma is láttunk. Az ellenfél a hajrában kiegyenlít, ebből pedig a hátralévő kevés időben nehéz visszajönni. Összegezve: az első félidő rendben volt, de be kell fejezni az ilyen meccseket.”

A sajtótájékoztatón felmerült, hogy a meccset leginkább Armin Hodzic fejezhette volna be, aki gólja után többször is helyzetbe került.

"Mindenki elhiheti, legjobban maga Armin szerette volna megszerezni a második gólt. Könnyű a hibákat észrevenni, de ne felejtsük el, hogy szép gólt lőtt az első félidőben, és jól került helyzetbe a folytatásban is. Nem szabad egy emberre vetíteni az eredményeket, csapatként nyerünk, csapatként veszítünk és persze együtt játszunk döntetlent is."

Vitelki Zoltán:

"Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, erre fel is voltunk készülve. Az első félidőben nem éreztem a játékosokban a szükséges hitet, a szünetben bátrabb futballt kértem tőlük. Fontos volt, hogy ezen a meccsen pontot tudtunk szerezni. Nagy különbség volt a két játékrész között, a kapu előtt pedig jobb döntésekre lenne szükség. Bízom benne, hogy tudunk a jövőben ennél jobban futballozni, mint ma, de még sokat kell dolgoznunk ahhoz, hogy magasabb szintre lépjünk.”

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2020. Február 05. 20:45  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
TUDÓSÍTÁS
Döntetlen a DVSC otthonában

Hodzic első félidei találatára Bódi a 80. percben 11-esből válaszolt. 

Az OTP Bank Liga NB I 19. fordulójában az idén még veretlen DVSC otthonába látogattunk. Joan Carrillo több helyen is változtatott a hétvégi, Újpest elleni győztes csapaton: kimaradt ezúttal a kezdőből Juhász, Milanov, Houri és Futács is - utóbbi labdarúgónak egyébként ma született meg második kislánya, Futács Bella.

A kezdőbe Vinícius, Petrjak, Funsho és Hodzic kerültek. A délelőtt folyamán már rendeztek Debrecenben egy Debrecen - Vidi összecsapást, hiszen NB III-as csapatunk a héten Gyulán edzőtáborozik, ma délelőtt pedig Debrecenben, a DVSC II ellen játszott edzőmeccset Tímár Krisztián együttese, mely végül 1-0-ás vereséget szenvedett. Este természetesen a Vidi II a helyszínen tekintette meg az NB I-es bajnokit. 

Stopira helyzetével kezdődött a találkozó, a 6. percben Hodzic passzolt a debreceni ötösről visszafelé az érkező Stopirának, aki 10 méterről fölé lőtt. Három perccel később Petrjak egy csel után 16 méterről célba vette a jobb alsót, Kosicky nagyot védett. A túloldalon Adeniji került gólhelyzetbe, de Stopira az utolsó pillanatban szerelni tudta a hazaiak játékosát. A 19. percben jártunk, amikor Szécsi cselezett  bal szélről befelé, majd 17 méterről kapu mellé lőtt. Még ugyanebben a percben Adeniji került nagy helyzetbe, lövését Kovácsik bravúrral védte. 

A 22. minutumban korábbi játékosunk, Bódi Ádám tekert kapura egy szögletet, Kovácsik a léc alól piszkálta ki a játékszert. Nem sokkal később a debreceni kapust Petrjak dolgoztatta meg, majd a 27. percben egy szép támadás végén megszereztük a vezetést: Kovács ugratta ki a jobb szélen Fiolát, aki az alapvonal mellől adott középre, az ékező Hodzic pedig nem hibázott (0-1). Bosnyák csatárunk ezzel a találattal utolérte Feczesin Róbertet az NB I góllövőlistájának élén 8 góllal. 

A félidő vége előtt nem sokkal Stopira vette észre, hogy a debreceni kapus elhagyta őrhelyét, balhátvédünk pedig 45-ről rá is emelte a labdát, amely a kapu tetejére pottyant - szép helyzetfelismerés, majdnem jó kivitelezés. Ezzel azonban nem volt még vége, a 40. percben ismét balhátvédünk dolgoztatta meg Kosickyt, majd a 45. percben Szécsi lőtt 14 méterről, nagy helyzetben alig kapu mellé.

Szünetben egyik edző sem cserélt, az első komolyabb helyzetre az 59. percig kellett várni, ekkor Bódi közeli fejesét védte bravúrral Kovácsik. A 65. percben Kovács passzolt az üresen érkező Petrjaknak, akinek lövése egy védőről Hodzic elé pattant, csatárunk azonban csak elpöckölni tudta a játékszert, amit végül a hazai kapus megkaparintott. Egy perccel később ismét Hodzic került ziccerbe, éles szögből azonban kapu mellé lőtt. A 72. perc is csatárunkról szólt, Kosicky kapus ugyanis gyanús körülmények között tüntette el Hodzicot gólhelyzetben az ötös környékén, a játékvezető sípja azonban néma maradt. 

Tíz perccel a találkozó vége előtt büntetőhöz jutott a DVSC, miután Stopira szorításában Szécsi a földre került a kapunk előtt. A büntetőt Bódi higgadtan értékesítette (1-1). Az utolsó percekben próbáltuk megszerezni a győztes gólt, de komolyabb ziccert nem tudtunk kialakítani, így maradt a döntetlen.

Csapatunk legközelebb szombat este a Mezőkövesd ellen lép pályára a MOL Aréna Sóstóban. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek