hu en
MOL Fehérvár FC Végeredmény 0-1
ETO FC Győr
Barátságos
Barátságos, 2019-2020
Nyári felkészülési mérkőzések - Nyári felkészülés
2019.07.21., Vasárnap @ 17:30
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó edzőpálya
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

8000, Székesfehérvár, Csíkvári u 10.

  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2019. Július 21. 20:00  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Felkészülési meccsen 1-0-ra nyert az ETO Sóstón

Vasárnap délután zárt kapus edzőmeccset játszottunk az NB II-es Győrrel a MOL Fehérvár FC edzőközpontjában. 

Marko Nikolics vezetőedző vasárnap délután 16 órától edzést vezényelt a keret azon játékosainak, akik a csütörtöki EL-meccsen kezdőként léptek pályára, a többi labdarúgó pedig a tréning után 17:30-tól az NB II-es ETO FC Győr ellen játszott zárt kapus felkészülési meccset. 

A mieink a Tujvel - Hangya, Rus, Tamás O., Tamás K., Nikolov, Berecz, Milanov, Funsho, Hodzic, Futács kezdőcsapattal léptek pályára, míg ellenfelünk felállása az alábbi volt: Horváth T. - Kovács, Vukasovic, Vári, Kalmár, Hidi, Vashkeba, Szántó, Szimcso, Bagi, Andric.

Az első negyedóra helyzet nélkül telt el, majd a 17. percben Futács távoli bombáját védte a Vidi korábbi kapusa, Horváth Tamás. Két perccel később szép támadást vezettünk, Hangya - Hodzic - Futács volt a labda útja, végül csatárunk lapos lövését védte ismét szépen Horváth. A 22. percben Szántó lapos kapáslövése centikkel suhant el Tujvel kapuja mellett, majd a 33. minutumban Vashkeba a 16-osról emelte át a játékszert kifutó kapusunk felett, a labda azonban a felső léc fölött hagyta el a játékteret. Öt perccel a félidő vége előtt Andric vette be a kapunkat 14 méterről, így 1-0-ás győri vezetéssel vonulhattak a félidei pihenőre a csapatok.

Fordulás után Berecz lapos lövését védte bravúrral az ETO cserekapusa, majd a túloldalon Tujvel is hasonlóan nagy bravúrt mutatott be, amikor Andric egy az egyben vezette a labdát a kapunkra, majd 14 méterről a rövid sarkot vette célba. A második játékrész derekán Futács előtt több gólszerzési lehetőség is adódott, de a győriek hálóőre minden lövést hárítani tudott. Az utolsó 20 percben több NB III-as fiatal labdarúgó (Pápai, Tarnóczi, Major) is pályára lépett csapatunkban, valamint Tujvel helyére beállt Kovács Dániel, de az eredmény már nem változott, az ETO FC Győr 1-0-ra nyerni tudott.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek