hu en
MOL Fehérvár FC Végeredmény 3-3
Topolyai SC
Barátságos
Barátságos, 2019-2020
Nyári felkészülési mérkőzések - Nyári felkészülés
2019.07.02., Kedd @ 19:00
Felcsút, Pancho Aréna edzőpálya

30 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Barna Gábor
90.Vége a találkozónak!
89.Mocsi kapott sárga lapot.
87.Futács került hatalmas helyzetbe, közeli lövését azonban bravúrral védte Filipovic. 
85.Két szögletet is elvégezhettünk az elmúlt pár percben, de egyik sarokrúgás követően sem alakult ki gólhelyzet. 
78.GÓL!

Lukic
támadta meg a kissé elmélázó kapusunkat, aki egy csellel próbálta becsapni a topolyai támadót, azonban a labda végül Lukichoz került, és közelről az üres kapuba lőtt. 
75.Próbálkozik a Topolya, hogy harmadszor is egyenlítsen, de egyelőre most elég pontatlanul futballoznak a vendégek. 
70.
 
65.GÓÓÓÓL!

Huszti gurított le egy szabadrúgást Kovácsnak, aki egyből a 16-oson belülre ívelt, a labda Elek elé került, aki éles szögből nagy gólt fejelt!
63.Jobb szélről érkező beadást fejelt Srdjan öt méterről alig kapu fölé. 
60.Hodzic helyére Petrjak állt be. 
58.Az imént pályára lépő Galic húzta meg a labdát a bal szélen, majd erősen kapu elé lőtt, Tamás Olivér blokkolt, de a labda a kapunk irányába vágódott fiatal védőnk lábáról, Kovács nagy bravúrral mentett a gólvonal előtt. 
57.Siladji helyére Galic állt be. 
56.Huszti végezhetett el 22 méterről, szemben a kapuval egy szabadrúgást, a labda azonban elakadt a sorfalban. 
54.Tumbasevic passzát követően Siladji majdnem megszerezte a harmadik gólját is, 7 méterről leadott lövése azonban végül kapu mellé ment.
51.Küzdelmes a meccs, olykor kemény, de sportszerű párharcok alakulnak ki a pálya különböző pontjain. 
49.Hangya beadására vetődött ki Filipovic a kapujából és megkaparintotta a labdát. 
46.Folytatódik a meccs!
45.Vége az első félidőnek!
43.Nenad Lukic távoli, lapos lövése nem sokkal kerülte el a kapunkat. 
40.Az utóbbi percekben a Topolya játékosai birtokolják többet a labdát, szemmel láthatóan feldobta őket a gyorsan szerzett két góljuk. 
33.
 
30.GÓL!

Szinte azonnal jött ismét az egyenlítés, Siladji szerzett labdát erőszakosan a 16-osunk előterében, egyedül vezethette a megszerzett játékszert kapusunkra,  ziccert pedig higgadtan értékesítette. 
29.GÓÓÓÓL!

Huszti tekert a 16-oson belülre egy szabadrúgást, Berecz csúsztatta meg fejjel a labdát, amit Elek kaparintott meg, majd közelről okosan helyezett egykori csapattársa, Nenad Filipovic mellett a hálóba!
28.GÓL!

Egy bal szélről érkező beadásra Siladji érkezett jó ütemben a kapunk elé, és közelről kilőtte a bal felsőt. 
26.Srdjan fejelt közelről kapu fölé, miután a félpályáról egy szabadrúgást az ötösünk környékére íveltek a vendégek. 
25.
 
23.Rövid ivószünet! 
22.A gól óta mezőnyjátékkal telnek a percek, helyzet nem alakult ki egyik oldalon sem az elmúlt bő 10 percben. 
19.Kemény belépőt követően Futács maradt a földön, rövid ápolás után azonban már ismét pályán van a gólszerzőnk. 
13.
 
12.GÓÓÓL!
Hodzic passzát követően Berecz lőtt 15 méterről kapura, Filipovic ezt a lövést még bravúrral védte, de nem szabadult fel a vendégek kapuja, a jobb szélről Kovács adott be, Futács pedig közelről a kapuba fejelt!
10.
 
8.Egyelőre nem forognak veszélyben a kapuk. 
3.A meccs első szögletét mi végezhettük el, Huszti tekert kapu elé, de a spori fehérvári szabálytalanságot fedezett fel, ezért szabadrúgást ítélt kifelé. 
1.A Topolya kezdte a meccset!
-2.A vendégek zöld-feketében, a mieink tiszta fehérben lépnek pályára. 
-15.
 
-22.A Topolyai SC kapuját az a Nenad Filipovic őrzi ma este, aki 2008-2010 között a Vidi játékosa volt. 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést. 
-35.Fiatal játékosunk, Tamás Olivér ma debütál a Vidi első csapatában. Délelőtt hosszabb interjút olvashattak vele honlapunkon, melyben az ausztriai edzőtáborban szerzett tapasztalatairól, élményeiről nyilatkozott.  
-40.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovács - Tamás K., Mocsi, Tamás O., Hangya - Berecz, Elek, Huszti - Kovács, Futács, Hodzic
-50.Mai cikkünkből sok érdekességet megtudhat vajdasági ellenfelünkről!
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Felcsútról, ahol csapatunk 19 órától a Topolyai SC ellen lép pályára. 
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
Mérkőzés után

Marko Nikolics:

Ahogyan minden edzőmérkőzésen, ma is láttam jó és kevésbé jó dolgokat. Szinte mindenki kilencven percet kapott, nem történt sérülés, ezek a szempontok is mindig fontosak egy felkészülési meccs során. Azért dolgozunk majd, hogy a hibákat kijavítsuk az EL-selejtezőig, a Dunaszerdahely ellen szerdán pedig egy másik kezdő tizenegy bizonyíthat majd.

Szabó Zoltán:

Három gólt szereztünk, ez pozitív, igaz, hármat is kaptunk, nyilván ez már nem annyira. Volt némi gondunk a beadásokkal, főleg akkor, amikor Futács Márkóval találkoztak és ütköztek a védőink. Alapvetően egy tetszetős mérkőzést játszottunk, voltak szép akciók, egy érdekes meccset láthattunk hat góllal. Meg vagyok elégedve azzal, amit a csapattól láttam. Nekünk van még két és fél hét a bajnokság kezdetéig, ez is egy vegyes csapat volt és szerdán a Sepsi ellen is vegyes csapatot láthatnak majd a szurkolók, hiszen még küzdenek a játékosok azért, hogy ki kerülhessen be a kezdők közé.

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2019. Július 02. 21:00  -  Szerző: molfehervarfc.hu  -  
Döntetlen a Topolya elleni felkészülési mérkőzésen

3-3 lett a vége, Futács egyszer Elek kétszer volt eredményes tőlünk.

A szezon negyedik felkészülési mérkőzésén a Topolya SC ellen léptünk pályára, Marko Nikolics ezúttal a Kovács Dániel – Tamás Krisztián, Mocsi, Tamás Olivér, Hangya – Huszti, Berecz, Elek – Kovács István, Futács, Hodzic 11-et küldte fel a pályára.

Jól kezdtük a találkozót, a 12. percben Berecz lövését még védte a Vidi korábbi kapusa, Filipovic, de Kovács István jobboldali beadása után Futács remekül érkezett középen és erős fejesével megszerezte számunkra a vezetést (1-0).

A 28. percben egyenlítettek a vendégek, Rovcanin bal oldali lapos beadását Siladji vágta az ötösön belülről a hosszúba (1-1).

Szinte rögtön a középkezdés után Huszti szabadrúgását Berecz fejelte Elekhez, aki nagy küzdelem után áthámozta magát a védőn és megszerezte második gólunkat (2-1).

Sajnos erre is volt válasza Siladjnak, aki némi védelmi zavar után vezette rá a labdát Kovácsra, és váltotta higgadtan gólra a ziccert (2-2).

A félidő vége előtt egy perccel egy jobb szélről érkező lőtt passz után Srdjan bal lábas lövése suhant el a jobb oldali kapufa mellett, majd nemsokkal később a játékvezetők lefújták a játékrészt.

A szünetben nem cseréltünk, a második negyvenöt perc első említésre méltó eseménye pedig Kovács Dániel védése volt az 58. percben – kapusunk egy bal oldali beadás után hárított, amely a menteni igyekvő Tamás Olivérről pattant a kapunk felé. A 66. percben Kovács István szabadrúgása után Elek éles szögből átfejelte a topolyai kapus felett a labdát, így újra nálunk volt az előny (3-2).

De ahogy ezen a találkozón megszokhattuk, ezúttal sem túl sokáig, a 77. percben egy kirúgás után ismét Kovács Dánielhez került a labda, de Lukic szerelte a kapunk előtt és a hálóba passzolt. A 86. percben Futács fordult le szépen a 16-oson belül védőjéről, de lövését hárította a szerb hálóőr.

Az eredmény már nem változott, 3-3 lett a vége. Legközelebb szerda este lépünk pályára, ellenfelünk a DAC FC lesz.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek