hu en
2022. Szeptember 02. 12:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Claudiu Bumba: "A DVSC otthonában is a legjobbunkat kell nyújtanunk"

Román középpályásunk elmondta, nem foglalkoznak a debreceni edzőváltással, kizárólag a három pont megszerzésére koncentrálnak.

"Kemény meccs vár ránk Debrecenben, hiszen sok meccs és sok utazás után vagyunk. Örültünk a szerdai győzelemnek, de a DVSC otthonában is a legjobbunkat kell nyújtanunk, hiszen meg akarjuk szerezni a három pontot. Nem foglalkozunk azzal, hogy mi történt az elmúlt napokban Debrecenben, tudjuk, hogy edzőt váltottak és az elmúlt mérkőzéseik nem sikerültek igazán jól, de mi a saját célunkkal foglalkozunk, ez pedig a három pont begyűjtése. Mindig a legjobbamat akarom nyújtani függetlenül attól, hogy épp melyik poszton vagy melyik mérkőzésen játszom. Azért érkeztem a Vidihez, hogy a teljesítményemmel hozzásegítsem a csapatot a jó eredmények eléréséhez" - nyilatkozta honlapunknak a szombati, DVSC elleni idegenbeli bajnokink előtt középpályásunk, Claudiu Bumba.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek