hu en
2023. Január 22. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Veszprém és a Szekszárd ellen is 2-0-ra kapott ki felkészülési meccsen a Vidi II

NB III-as csapatunkra jövő héten is két felkészülési meccs vár.

Az Imrik László vezette Vidi II ezen a héten két hazai felkészülési mérkőzést játszott. Szerdán a Veszprém, szombaton pedig a Szekszárd látogatott Székesfehérvárra. Mindkét találkozón mezőnyben jól futballozott fiatal együttesünk, azonban a helyzeteinket nem sikerült gólra váltani, míg az ellenfeleink mindkét meccsen kétszer is bevették a kapunkat, így mindkét találkozót elveszítettük 2-0-ra. 

NB III-as csapatunkban több olyan fiatal játékos is bizonyítási lehetőséget kapott, akik az őszi szezonban az U19-es és U17-es csapatainkban játszottak. Rajtuk kívül próbajátékon vett részt a Vidi II-ben a 2002-es születésű kapus, Bencze Antal, aki az elmúlt években a portugál Vitória Guimaraes együttesében szerepelt. 

Jövő héten két újabb felkészülési meccs vár második csapatunkra, szerdán délelőtt Bükfürdőn az FTC II ellen, szombaton délelőtt 10 órakor hazai pályán pedig a FŐNIX-Gold FC ellen lépünk pályára.

Az MLSZ a napokban elkészítette az NB III-as bajnokság tavaszi menetrendjét, amely ide kattintva már honlapunkon is megtekinthető.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek