hu en
2023. Március 29. 20:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - Kojnok Zsolt első percben szerzett gólja 3 pontot ért a ZTE FC II ellen

NB III-as csapatunk három nap alatt a második bajnoki győzelmét ünnepelhette. 

NB III Nyugati csoport, 2022-2023, Tavaszi szezon, 28. fordulóMeccs center 
1-0
(1-0)
Kojnok 1
MOL Fehérvár FC II:
Gergely -- Lencsés, Kojnok (Menyhárt 46), Babos Bence, Molnár, Ambach Arnold (Balogh 69), Tóth Tamás Vid (Cserkuti-Németh 80), Urbán, Horváth G., Pető Milán (Husvéth 46), Berekali (Gyenti 46)

ZTE FC II:
Gyurján -- Jóna (Dobos 64), Dóczi, Király, Tullner, Bedővári, Csóka, Fábián (Varga 46), Balabás, Papp (Bedő 46), Kámi (Mulasics 74)
2023.03.29. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Leél-Őssy ÁdámBencze AndrásDobos Dominik

A Vidi II szerda délután a ZTE FC II együttesét látta vendégül. Imrik László ezúttal a Gergely - Horváth, Urbán, Lencsés, Berekali - Molnár, Ambach, Pető - Kojnok, Tóth, Babos tizenegynek szavazott bizalmat a kezdőben. 

Minden bizonnyal a szezon leggyorsabb Vidi II gólját láthatta az a közel száz néző, aki pontosan ért ki a meccsre, ugyanis a középkezdés után nem telt el 20 másodperc és máris 1-0 állt az eredményjelzőn: az előre ívelt labdát Babos adta középre, Kojnok pedig 7 méterről a jobb sarokba vágta a játékszert (1-0). 

A 9. percben a vendégek is veszélyeztettek, Papp 19 méterről lőtt kapu fölé. A 20. minutumban Tóth Tamás Vid lopta le a labdát a zalaegerszegi kapus lábáról az alapvonalnál, majd visszapasszolta Petőnek, aki lövés helyett a passzt választotta, de a vendég védőknek sikerült felszabadítaniuk. Egy perccel később Kojnok 13 méterről, éles szögből lőtt kapura, Gyurján szépen védett. Fél óra elteltével ismét a vendégek veszélyeztettek, Papp 15 méterről tekert a bal felső sarok mellé. A 33. percben Pető cselezett befelé, majd 14 méterről, laposan kapura lőtt, de a zalaegerszegi kapus hatalmasat védett. Szünet előtt még Babos veszélyeztetett 18 méterről, de lövése célt tévesztett. 

A második félidő négy perce tartott, amikor egy sarokrúgást követően Horváth Ákos fejelt 6 méterről a felső lécre. A folytatásban mezőnyjátékkal teltek a percek, a mieink magabiztosan őrizték az egygólos előnyt. Sőt, a 74. percben egy szép támadás végén Horváth Ákos fejelt a vendégek kapujába, azonban a partjelző lest jelzett, így maradt az 1-0 és az eredmény már nem is változott a lefújásig.

A Vidi II vasárnap 16 órakor Budaörsre látogat. 

CÍMKÉK
2022-2023 NB III Nyugati csoport MOL Fehérvár FC II - ZTE FC II
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek