hu en
2023. Március 27. 09:52  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: MLSZ
VÁLOGATOTT
Nego Loicot köszöntötték Telkiben

Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor adott át emlékplakettet játékosunknak 25. válogatottsága alkalmából.

A hétfőn 20:45-kor kezdődő Bulgária elleni mérkőzés előtt vasárnap meglátogatotta a csapatot Telkiben az MLSZ elnöke, Csányi Sándor, aki Marco Rossit és Cosimo Ingusciót is köszöntette 50. válogatott mérkőzése alkalmából, Nego Loic pedig 25. válogatottsága alkalmából kapott emlékplakettet a szövetségtől.

Loic 2019 februárjában tette le az állampolgársági esküt a székesfehérvári városházán, a nemzeti csapatban a szabályok változtatása után (játékosunk a korábbi szabályozás alapján nem léphetett pályára a válogatottban, mert tagja volt a francia utánpótlás-válogatottaknak) 2020 októberében éppen hétfői ellenfelünk, Bulgária ellen debütált. Azóta összesen 26 meccsen két gólt szerzett, az Izland elleni találata minden bizonnyal örökre megragadt az összes magyar futball-kedvelő emlékezetében.

CÍMKÉK
Nego Loic
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek