hu en
2023. Március 06. 10:10  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Nego és Schön a 22. forduló legjobbjai között

A Vidié a forduló legmagasabb InStat-indexe és az egyéni mutatókban is előkelő helyen zártak játékosaink.

Az OTP Bank Liga 22. fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Az elemzőcég adatai szerint a MOL Aréna Sóstóban a Vasas FC ellen 2-1-es győzelmet arató csapatunk érte el a hétvégi forduló legmagasabb InStat-indexét, valamint a kulcspasszok számában is az élen zártunk. Másodikként végeztünk labdabirtoklásban és a szögletek számában, harmadikként a passzok, a sikeres támadások és a fejpárbajok mutatójában.

A forduló húsz legmagasabb InStat-indexét előrő játékosa között három Vidi-futballista szerepel: Schön Szabolcs a második, Deybi Flores a hatodik, Nego Loic a tizenegyedik a listán. Hondurasi középpályásunk adta a második és fogadta a harmadik legtöbb passzt, valamint a legtöbb szerelés is az ő nevéhez fűződik. A forduló álomcsapatában Nego és Schön kapott helyet.

Az OTP Bank Liga 22. fordulójának álomcsapata az InStat-értékelések alapján (4-2-3-1-es felállásban):

Varga Bence (Kecskemét, 235) - Nego Loic (MOL Fehérvár FC, 258), Herdi Prenga (Honvéd, 261), Belényesi Csaba (Kecskemét, 244), Tamás Krisztián (Honvéd, 252) - Sigér Dávid (FTC, 270), Urblík József (Vasas, 266) - Adama Traoré (FTC, 265), Katona Bálint (Kecskemét, 268), Schön Szabolcs (MOL Fehérvár FC, 268) - Stefan Drazic (Mezőkövesd, 258)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek