hu en
2023. Február 10. 22:40  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Huszti Szabolcs és Kuttor Attila értékelte a Mezőkövesd-MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzést

Vélemények a lefújás után.

Huszti Szabolcs: 

“Az utolsó percben kikapni mindig nagyon rossz érzés, korábban a Paks ellen a végén kaptuk az egyenlítő gólt, most pedig ismét az utolsó percben talált be az ellenfél. A második félidő alapján megnyerhettük volna a meccset, ekkor szinte végig egykapuztunk, de a gyermeteg hibáinkat kihasználva voltak kontralehetőségei az ellenfélnek. Ezt a mérkőzést - főleg a második félidő alapján - több góllal kellett volna megnyernünk.”

Kuttor Attila:

“A mai mérkőzésen nagyon komoly teljesítményt tudtunk letenni az asztalra azzal, hogy hátrányból fordítottunk a Fehérvár ellen. Voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor mi álltunk közelebb ahhoz, hogy megszerezzük a második gólt, olyan időszakok is, amikor a Fehérvár, de a közös hit és akarat megteremtette annak a lehetőségét, hogy a végén megnyerjük a mérkőzést. Bosszantó volt, hogy úgy kaptunk gólt, hogy előtte öt percen belül volt három óriási helyzetünk, de mutatja a csapat tartását, hogy rögtön tudtunk válaszolni rá és úgy gondolom, végig benne volt a mérkőzésben, hogy megnyerhetjük. Szerencsére az utolsó percben ez sikerült is.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek