hu en
2023. Január 23. 20:50  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Dala Martin U19-es, Fodor-Papp Tamás U16-os válogatott meghívót kapott

Babos Bencére pedig biztonsági tartalékként számítanak az U19-es válogatottnál, amely jövő héten két felkészülési mérkőzést játszik Izraelben.

A Szélesi Zoltán vezette U19-es válogatott tavaly szeptemberben, Walesben vívta ki a tavaszi Európa-bajnoki elitkörben való szereplés jogát. A korosztályos válogatott erre a megmérettetésre január 29-e és február 2-a között Izraelben fog készülni, ahol két felkészülési mérkőzést is játszik Izrael korosztályos együttese ellen. A Vidiből Dala Martin kapott meghívót, míg Babos Bencére biztonsági tartalékként számít a szakvezetés.

Mérkőzések:

Izrael – Magyarország                         2023.01.31             16:30       Shefayim, Izrael

Izrael – Magyarország                         2023.02.02             12:00       Shefayim, Izrael

Az U16-os válogatott január 29-e és január 31-e között Telkiben edzőtáborozik, a Vidi egykori csapatkapitánya, Sándor György által vezetett U16-os nemzeti együttesbe ismét meghívót kapott a Vidi tehetséges kapusa, Fodor-Papp Tamás

CÍMKÉK
Dala Martin Babos Bence Fodor-Papp Tamás
Hírek
Dala Martin: "Nagyon örülök és büszkeséggel tölt el, hogy bekerültem az U19-es válogatott szűk keretébe" 2023. Március 21.

Csapatunk fiatal válogatott kapusa azt is elárulta, hogy rendkívül nehéz csoportba kerültek, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiharcolják az Eb-részvételt. 

Dala Martin bekerült az U19-es válogatott szűk keretébe 2023. Március 17.

Pénteken szűkített keretet az U19-es válogatott, fiatal kapusunk is bekerült a szűk keretbe. 

Dala Martin meghívót kapott az U19-es válogatottba 2023. Március 08.

Március 13-a és március 17-e között az U19-es válogatott bő kerete Telkiben edzőtáborozik, majd a szűkített keret március végén Angliába utazik az Eb-elitkörre.

Dala Martinnal a kezdőben 2-1-re nyert a férfi U19-es válogatott 2023. Február 24.

Az Észtország elleni edzőmeccsen Tóth Tamás Vid is pályára lépett, csereként 22 percet játszott.

Dala Martin is csatlakozott az U19-es válogatotthoz Spanyolországban 2023. Február 21.

Kedd hajnalban utazott a Vidi fiatal kapusa az U19-es válogatott után Spanyolországba. 

Dala Martin és Babos Bence is pályára lépett az U19-es válogatottban az Izrael elleni felkészülési mérkőzésen VÁLOGATOTT @ 2023. Február 03.

A magyar U19-es válogatott kedden és csütörtökön is megmérkőzött Izrael korosztályos válogatottjával, Babos Bence mindkét találkozón pályára lépett, Dala Martin pedig a csütörtöki meccsen kapott egy félidőnyi játéklehetőséget.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek