hu en
2022. November 28. 10:26  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Simple Női Liga: Fontos győzelem Szekszárdon!

Pécsi Dóra góljával nyert csapatunk az év utolsó mérkőzésén.

A tavaszról előrehozott 12. fordulóval fejezte be az évet Simple Női Liga 12 csapatból álló mezőnye. Női élvonalbeli csapatunk vasárnap az első körben már legyőzött, szintén újonc Szekszárdhoz látogatott - a mérkőzés kiemelt jelentőséggel bírt a bennmaradásért folytatott küzdelemben.

Ennek megfelelően állt hozzá a találkozóhoz Gajdóczi Tibor együttese, ami a 13. percben gólt eredményezett. Egy hosszú indítást Jánosi vett át, aki remekül vette észre, hogy Szabó szabadon várja a labdát a pálya közepén, Szabó a jobb szélen felfutó Pécsinek adott forintos labdát, támadónk pedig higgadtan, laposan kilőtte a hosszú alsó sarkot! Mint kiderült, ezzel kialakult a végeredmény is, csapatunk így a bennmaradást jelentő, 9. helyen telel, megelőzve a szegedi Kész-Szent Mihályt, az Újpestet és a Szekszárdot. 

A hölgyek kétszer győzték le vasárnapi ellenfelüket, egyszer az Újpestet, illetve idegenben döntetlent játszottak az üllői Astra HFC-vel. Pécsi Dóra és Szehofner Vivien 4-4 alkalommal voltak eredményesek, Kozma Réka és Székely Zsuzsanna pedig egyszer-egyszer találtak be az ellenfelek hálójába.

CÍMKÉK
2022-2023 Simple Liga Női NB I FC Szekszárdi WFC - MOL Fehérvár FC
Hírek
Hétfőtől már személyesen is megvásárolhatóak a tavaszi bérletek! 2023. Február 03.

Január 16-tól február 3-ig a MOL Aréna Sóstóban személyesen is megveheted a tavaszi bérletet, de természetesen folytatódik az online értékesítés is!

34 éve nyerte meg a Nehru-Kupát a Vidi 2023. Február 03.

Németh Jani bácsi, Jován Róbert és Csucsánszky Zoltán emlékezett vissza a 34 évvel ezelőtti indiai kalandra és kupagyőzelemre.

Öt érdekesség, amit a DVSC elleni meccs előtt tudni érdemes 2023. Február 03.

84 bajnokit játszottunk eddig az élvonalban szombati ellenfelünkkel, akiket kétszer sikerült legyőznünk négy góllal is.

Dala Martin és Babos Bence is pályára lépett az U19-es válogatottban az Izrael elleni felkészülési mérkőzésen VÁLOGATOTT @ 2023. Február 03.

A magyar U19-es válogatott kedden és csütörtökön is megmérkőzött Izrael korosztályos válogatottjával, Babos Bence mindkét találkozón pályára lépett, Dala Martin pedig a csütörtöki meccsen kapott egy félidőnyi játéklehetőséget.

Mohai Bálint meghívót kapott az U17-es válogatottba VÁLOGATOTT @ 2023. Február 03.

Az U17-es válogatott február 5-14. között Spanyolországban fog edzőtáborozni és három nemzetközi mérkőzés is szerepel a csapat programjában. 

Simple Női Liga: Fontos mérkőzéssel zárja az évet Szekszárdon női csapatunk 2022. November 25.

Gajdóczi Tibor együttese vasárnap 13 órától, idegenben játssza a 2022-es év utolsó bajnokiját.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek