hu en
2022. Október 29. 16:34  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte a Budapest Honvéd - MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzést

Huszti Szabolcs és Dean Klafuric nyilatkozott a lefújás után az újságíróknak.

Huszti Szabolcs:

“Óriási nyomás volt a csapaton, nagyon fontos három pontot szereztünk ma meg. Bizakodó voltam a héten elvégzett edzésmunka alapján, és az első félidőben jól is futballozott a csapat, több helyzetünk is volt, le kellett volna zárnunk a mérkőzést. Tartottam tőle, hogy megbosszulják magukat a kihagyott lehetőségek, de a végén most mellénk állt a szerencse, amiért ma meg is dolgozott a csapat. Az eddigi meccsek után kritizáltam, de most dicséret illeti a játékosokat. Nem kell az egekbe emelni senkit, de szerintem már jó úton járunk. A Ferencváros ellen hasonló mentalitást várok majd el mindenkitől a jövő héten.”

Dean Klafuric:

“Habár elveszítettük a mérkőzést, a játékosok hozzáállássával elégedett vagyok. Mindenki kiadta magából a maximumot, de sajnos ezért most nem járt pont. Talán a döntetlen igazságosabb lett volna. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy az egész meccsen támogatták a csapatot. A Fehérvár erős csapat, jó játékosai vannak, úgy láttam, hogy élvezetes meccset játszottunk velük. Az első félidőben sok hibával játszottunk, de a harmincadik perctől javult a játékunk. Igyekeztünk letámadni az ellenfelet, voltak is helyzeteink, de gólt nem sikerült szereznünk. Gratulálok a vendégeknek a győzelemhez.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek