hu en
Végeredmény 0-1
 
NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 11. forduló
2022.10.02., Vasárnap @ 15:00
Csorna, Kocsis István Városi Sporttelep
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0

9300, Csorna, Toldi Miklós út

NB III Nyugati csoport
Bajnokság, 2022-2023
Őszi szezon - 11. forduló
A tabella állása 
Adatok & helyszín
Összeállítások
Eredmények
2022. Október 02. 21:20  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
Vidi II: Kovács Bence bombagólja három pontot ért

NB III-as csapatunk az első félidőben egy szép góllal megszerzete a vezetést, emellett sok helyzetet alakítottak ki a fehérvári fiatalok, azonban a második félidőben Dala Martin bravúrjaira is szükség volt.

Vasárnap délután Csornára látogatott a MOL Fehérvár FC II, Györök Tamás ezúttal az alábbi felállásban küldte pályára csapatát: Dala - Forgó, Hodzic, Lencsés, Berekali - Molnár, Horváth, Kovács - Menyhárt, Szendrei, Pető.

Hazai helyzettel kezdődött a meccs, a 8. percben Visy lőtt 20 méterről kapura, Dala magabiztosan védett. A túloldalon Menyhárt dolgoztatta meg a hazaiak kapusát, 16 méteres lapos lövését kellett vetődve védenie Ficsórnak. A 20. percben Szendrei két csel után lőtt 17 méterről kapu fölé, majd a 24. percben sikerült megszereznünk a vezetést: az utóbbi hetekben kiváló formában futballozó Kovács Bence 24 méterről lőtt védhetetlenül a jobb felsőbe (0-1).

A 30. percben Hodzic bombázott 18 méterről fölé, majd egy perccel később ismét Kovács próbálkozott egy távoli lövéssel, a labda ezúttal ha csak centikkel is, de elkerülte a csornai kaput. A 33. percben Szendrei végezhetett el 18 méterről egy szabadrúgást, a labda a kapufát súrolva ment mellé. A szünet előtt nem sokkal ismét Szendrei növelhette volna az előnyünket, közeli lövése azonban elakadt a blokkban.

A második félidő elején Szendrei fejelt kapu fölé egy szögletet, majd a hazaiak átvették az irányítást. Az 53. percben egy szabadrúgás után a labda ide-oda pattogott az ötösön belül, végül Kerékgyártó lőtt közelről kapura, Dala nagy bravúrral mentett. Két perccel később ismét Kerékgyártó tornáztatta meg fiatal kapusunkat, a hazaiak csapatkapitánya 16 méterről tekert kapura. A 67. percben a csereként pályára lépő Babos lőtt 16 méterről laposan kapura, Ficsór vetődve védett. A találkozó végén Zámbó 25 méteres szabadrúgását Dala a jobb felsőből piszkálta ki óriási bravúrral. 

Fiatal csapatunk nagyot küzdve, egy gyönyörű bombagóllal hozta el a 3 pontot Csornáról. Jövő héten a III. Kerületi TVE látogat Székesfehérvárra vasárnap délelőtt. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek