hu en
2022. Augusztus 14. 22:40  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A két vezetőedző értékelte az FTC - MOL Fehérvár FC bajnokit

Michael Boris és Sztanyiszlav Csercseszov nyilatkozott a lefújás után. 

Michael Boris: "Gratulálok a Ferencvárosnak a győzelemhez! A mai játékunkkal nem sok minden volt rendben, az első perctől kezdve az FTC tűnt élesebbnek. A Puskás Akadémia és a Qarabag elleni mérkőzéseket megtekintve úgy láttuk, hogy a letámadásokkal nem nagyon tud mit kezdeni az FTC, zavarba hozhatók a védőik. Sokkal jobban szerettünk volna feljebb húzódni, ez azonban nem sikerült. Az első 5 perc után eléggé nyilvánvalóvá vált, hogy későn érkezünk a labdához, nem azokban a terekben mozgunk, ahol labdát tudunk szerezni. A második és a harmadik gól megengedhetetlen hibák után született. Gyakorlatilag az első félidő után a meccsnek vége volt. Nem emlékszem arra, hogy az első játékrészben lett volna kaput eltaláló lövésünk, a második félidőben kétszer vettük célba a hazai kaput, de gólt nem sikerült szereznünk. Természetesen csalódott vagyok, de ne felejtsük el, hogy jövő héten egy Köln elleni idegenbeli EKL-meccs vár ránk. Sokat cseréltünk ma is és múlt héten Kisinyovban is annak érdekében, hogy a csapat frissességét fenntartsuk, de ez nyilvánvalóan nem sikerült. Kodro állapotáról még nem volt időm beszélni az egészségügyi stábbal, de az biztos, hogy nem nézett ki jól az állapota, mindenképp kórházi kivizsgálásra lesz szüksége. Azt még nem tudom megmondani, hogy jövő héten számíthatok-e a játékára."

Sztanyiszlav Csercseszov: "Aminek örülök, hogy nyertünk és elsők vagyunk a tabellán, csütörtökön pedig az EL csoportkörért játszhatunk. Nem terveztünk négygólos győzelmet, de szerettük volna az előző BL-vereség miatt ma este kiszolgálni a szurkolóinkat, úgy érzem, ez sikerült is. Sokat kivesz egy BL-meccs a játékosokból, ezért is kellett több helyen változtatnom a kezdőn, ettől függetlenül ma is egy igazi csapatot láthattunk a pályán. Sokat gyakoroljuk a védekezésből támadásba való gyors átmeneteket, örülök, hogy ezt a mai meccsen viszontláthattam a játékosoktól. Azt mindenképp ki kell emelnem, hogy a Vidi csütörtökön játszott idegenben nemzetközi kupameccset, emiatt nekik kevesebb idejük volt a pihenésre."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek