hu en
2022. Augusztus 13. 13:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: Fehér Viktor / Fejér Megyei Hírlap
SIMPLE NŐI LIGA
Győzelem az első mérkőzésen!

Itthon tartotta a három pontot első NB I-es mérkőzésén női csapatunk!

Simple Liga Női NB I, 2022-2023, Őszi szezon, 1. fordulóMeccs center 
3-2
(1-1)
Szehofner 35, Székely Zsuzsanna 48, Pécsi Dóra 54
MOL Fehérvár FC:
Terestyényi -- Bognár Petra, Szehofner, Pécsi Dóra, Szabó, Jánosi, Földvári Fanni Ildikó, Székely Zsuzsanna, Romanoczki, Kántor (Farkas Gerda 68), Simon (Szombati Katalin 86)
Prigli 6, Terestyényi (ög) 72
FC Szekszárdi WFC:
Janecz -- Csóka, Rozmis, Kágyi, Schell, Vári, Kiss, Acsádi, Hortobágyi (Kágyi 62), Prigli (Hajpál 62), Nádudvari (Nagy-Cseke 62)
2022.08.13. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Alafi BeatrixJakab BiankaVégh Márton

Hazai pályán kezdett a Simple Női Ligában élvonalbeli női csapatunk! Az első fordulóban a tavalyi nagy ellenfél Szekszárd együttese utazott Fehérvárra.

Szépen megteltek az eddig NB III-as együttesünk otthonának számító 4-es edzőpálya lelátói, sokan voltak kíváncsiak a piros-kék lányok első NB I-es meccsére. A találkozó nem kezdődött jól számunkra, megszerezték a vezetést a Tolna megyeiek, ám Szehofner Vivien már az első félidőben kiegyenlített.

A második félidőben magához ragadta a kezdeményezést Gajdóczi Tibor csapata, Székely Zsuzsanna és Pécsi Dóra is gyorsan betalált, eldöntve ezzel a három pont sorsát! A vendégek egy öngóllal már csak kozmetikázni tudtak a végeredményen, 3-2-re megnyerte első NB I-es mérkőzését a Vidi női gárdája! 

A Vidi női csapata az első élvonalbeli mérkőzésen a következő kezdőcsapattal állt fel:

Terestyényi Anna - Bognár Petra, Szehofner Vivien, Pécsi Dóra, Szabó Bernadett, Jánosi Ninetta, Földvári Fanni, Székely Zsuzsanna, Romanoczki Kármen, Kántor Krisztina, Simon Franciska

Csereként beállt: Farkas Gerda, Szombati Katalin

Kispadon ült: Németh Noémi, Földesi Fruzsina, Balla Evelin, Toldi Dorina, Kozma Réka, Réthalmi Tímea

Gólszerzők: Szehofner Vivien, Székely Zsuzsanna, Pécsi Dóra

CÍMKÉK
2022-2023 Simple Liga Női NB I MOL Fehérvár FC - FC Szekszárdi WFC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek